Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
1622 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Seattle

Seattle

Seattle, Merellinen kahvilakaupunki

Elokuvista ja arkkitehdeistä kuuluisa merellinen Seattle on mukavan kokoinen ja kävellen hallittava kaupunki, joka muistuttaa jyrkkien katujensa takia hieman San Franciscoa.

Starbucks on lähtöisin Seattlesta

Paikalliset rakastavat kahvia ja juovat sitä ennätysmääriä mikä ei ole ihme, sillä maailmanvalloituksen tehnyt Starbucks-kahvilaketju on lähtöisin Seattlesta. Ketjun alkuperäinen liikehuoneisto on edelleen kahvilana kuuluisan Pike Place Marketin alueella.

Elokuvista tunnettu

Seattlessa kuvataan paljon elokuvia. Sinne myös tapahtumapaikkana asettuvista elokuvista tunnetuin lienee Meg Ryanin ja Tom Hanksin tähdittämä Uneton Seattlessa (Sleeples in Seattle). Kaupunki toimii elokuvien lisäksi kuvitteellisena tapahtumapaikkana myös monille televisiosarjoille, joista tunnetuimpia ovat meilläkin nähdyt Frasier ja Greyn Anatomia. Seattle tunnetaan myös mm. Microsoft-miljardööri Bill Gatesin ja jo edesmenneen muusikko Jimy Hendrixin kotikaupunkina.

Paljon nähtävää ja koettavaa

Ilmailusta kiinnostuneille ehdoton käyntikohde on lentokonevalmistaja Boeingin tehtaat, jotka sijaitsevat edelleen ihan kaupungin kupeesta. Museoalueella on tällä hetkellä mahdollisuus kurkistaa sisään jo liikenteestä poistettuun, British Airwaysiltä lainassa olevaan yliäänikone Concordeen.

Koko Washingtonin osavaltio tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Televisiosarjoista kiinnostuneet voivat  poiketa tutustumaan Twin Peaks sarjan tapahtumapaikkoihin (Northbend,Wa), viiniharrastajat pääsevät maistelemaan vielä suhteellisen vähän tunnettuja, mutta laadukkaita viinejä ja shoppailijat suunnistavat ostoksille Outlet -myymälöihin. Kaunis luonto ja kirkkaana välkkyvä Tyynivaltameri tarjoavat monenlaista tekemistä patikoinnista aina valasretkiin.

Seattlesta lähtee myös osa Alaskan risteilyistä. Lisätietoja toimistostamme.

Lue lisää: Seattle

 

Lue ja lisää kommentteja ()

Varaa tilausvalikoimamme suosikit asiakaspalvelustamme

Monaco Hotel Seattle

Monaco Hotel SeattleMonaco Hotel Seattle

Viehättävä, ensimmäisen luokan boutique-hotelli Seattlen keskustassa.

Hinta esim. 7vrk 1622€/hlö, lisävrk 100€/hlö
Klm 1.11.13-31.3.14
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 
Viehättävä, ensimmäisen luokan boutique-hotelli Seattlen keskustassa, lähellä Pike Place Marketia ja Pioneer Squarea. Hotelli kuuluu yksilöllisten Kimpton hotellien valikoimaan.
Palvelut:

Hotellissa on ravintola, matkamuistomyymälä ja pieni kuntosali. Lemmikkiystävällinen hotelli. Hotellissa järjestetään iltapäivisin ilmainen viininmaistelu.

Huoneet:

Huoneita 189: ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, taulutelevisio, DVD/CD-soitin, silitysrauta ja -lauta, kahvinkeitin ja minibaari.

1101 4th Avenue,
Seatte,WA
Puh: +1 206 621 1770

Seattle: suosikkihotellit kartalla