Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
1519 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles, Enkeleitä ja elokuvia

Los Angeles, ”Enkelten kaupunki”, tai L.A. kuten kaupunkia myös tuttavallisesti kutsutaan on itse asiassa 88  pikkukaupungin muodostama alue, johon kuuluvat  mm. Hollywood, Beverly Hills ja Santa Monica. Välimatkat ovat pitkiä ja paikasta toiseen siirtymiseen tarvitaan melkein aina pyörät alle. Kävelijöitä näkee oikeastaan vain Hollywoodissa, Santa Monicassa, ja Bervely Hillsin ostoskaduilla.

Vaikka Los Angeles on kymmenen miljoonan asukkaan suurkaupunki, se on myös rantakaupunki. Tyynen Valtameren rantaa riittää sanan mukaisesti silmän kantamattomiin.Tunnetuimpia rantoja ovat Venice Beach, Santa Monican leveä suosittu hiekkaranta ja miljonäärien asuttaman Zuma malibun länsipuolella.
Autonvuokraus kannattaa, sillä Los Angelesista voi lähteä huvittelemaan Disneylandiin Anaheimissa (n. 70 km Hollywoodista), maistelemaan viinejä Santa Barbaraan, pelaamaan golfia Palm Springsiin tai San Diegoon. Los Angelesista lähtee myös risteilyjä Meksikoon.

Keskusta on kasvanut Los Angelesin vanhimman osan ympärille

Liikekeskusta sijaitsee parinkymmenen kilometrin päässä Tyynen Valtameren rannikolta. Kiitosta kerännyt moderni arkkitehtuuri, monet museot ja etniset kaupunginosat kuten Chinatown, Koreatown ja Little Tokyo  tekevät downtownista vierailun arvoisen. Keskustassa sijaitsee myös rautatieasema Union Station, joka on hämmästyttää valtavalla koollaan ja herättää ihastusta ainutlaatuisella Art Deco-tyylillään.

Hollywood-loistoa

Keskustan luoteispuolella sijaitsee Hollywood, jonka kuuluisa Hollywood Boulevardin varrelta löytyvät  mm. Kiinalainen teatteri ja Hollywood & Highland - ostoskeskus ravintoloineen ja kauppoineen. Samaan kortteliin mahtuu myös Oscar gaalasta tutuksi tullut Kodak teatteri ja Renaissance Hollywood Hotel. Hollywood Boulevardin ja Vine Streetin pätkälle ’Hollywood Walk of Famelle’ on jalkakäytävään upotettu yhteensä 2000 viihdemaailman ansioituneelle henkilölle ja kuvitteelliselle hahmolle omistettua tähteä. 

Beverly Hills

Bervely Hills tunnetaan upeista miljoonataloistaan ja hyvistä ostosmahdollisuuksistaan. Maailman ehkäpä tunnetuimman ostoskadun, Rodeo Driven, varrelta löytyvät kaikki mahdolliset luksusputiikit Armanista Valentinoon. Normaalin budjetin ostoksia voi tehdä Rodea Drivelta korttelin verran itään sijaitsevalla Beverly Drivella, paikallista muotia tarjoavalla Canon Drivella tai jossakin monista ostoskeskuksista kuten vaikkapa Beverly Centerissä.

Santa Monica - kaupunkia ja rantaa

Kävelijäystävällinen Santa Monica on ihastuttava sekoitus kaupunkia ja rantaa, ja erinomainen tukikohta Los Angelesin lomalle. 3rd Street kävelykatu on täynnä elämää katutaiteilijoineen ja monine kauppoineen. Tyynenmeren rannalle vierailijoita houkuttelevat historiallinen huvittelukeskus Santa Monica Pier ja palmujen reunustama rantabulevardi.

Lue lisää: Los Angeles
Lue lisää: Santa Monica

kiitos Harrylle - hipskukkuu

Harry on kirjoittanut noin hyvæn matkakertomuksen. Nyt tiedetææn mihin mennææn kun læhdetææn. Kiitti !Tosi hieno homma !
Lue ja lisää kommentteja ()

Varaa tilausvalikoimamme suosikit asiakaspalvelustamme

Shangri-La Hotel Santa Monica

Shangri-La Hotel Santa MonicaShangri-La Hotel Santa Monica

Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan Art Deco -tyylinen boutique hotelli Santa Monican sydämessä.

+
Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 
Tyylikäs, hyvä ensimmäisen luokan Art Deco -tyylinen boutique hotelli Santa Monican sydämessä, rantabulevardin varrella. 3rd Street -kävelykatu parin minuutin ja Santa Monica Pier –laituri n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin ympäristössä ravintoloita ja kauppoja.
Hotelli ei nimestään huolimatta kuulu kansainväliseen Shangri-La –ketjuun.
Palvelut:

Hotellissa on ravintola, baari, uima-allas ulkona, kuntokeskus ja lehtikioski.

Huoneet:

Huoneita 71: ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio, kahvinkeitin, silitysrauta ja –lauta, minibaari ja tallelokero.

1301 Ocean Avenue,
Santa Monica, CA 90401
Puh: +1 310 394 2791

Hilton Garden Inn Hollywood

Hilton Garden Inn HollywoodHilton Garden Inn Hollywood

Turistiluokan hotelli korttelin päässä Hollywood Boulevardilta ja Hollywood and Highland ostos- j

Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Turistiluokan hotelli korttelin päässä Hollywood Boulevardilta ja Hollywood and Highland ostos- ja viihdekeskuksesta.

Palvelut:

Hotellissa on ravintola, baari, lahjatavara kauppa, uima-allas ja kuntosali.

Huoneet:

Huoneita 162: ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio, kahvin-/teenkeitin, silityslauta ja -rauta, internetyhteys.

2005 North Highland Avenue,
Hollywood, CA 90068
Puh: +1 323 876 8600

Hotel Carmel Santa Monica

Hotel Carmel Santa MonicaHotel Carmel Santa Monica

Vaatimaton turistiluokan eurooppalaistyylinen pikkuhotelli rannan tuntumassa Santa Monicassa.

-
Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 
Vaatimaton turistiluokan eurooppalaistyylinen pikkuhotelli rannan tuntumassa Santa Monicassa. 3rd Street -kävelykatu korttelin päässä. Ympäristössä runsaasti ravintoloita ja kauppoja. Santa Monica Pier -laiturille n. 5 minuutin kävelymatka.
Palvelut:

Hotellissa on aamiaishuone.

Huoneet:

Huoneita 110: ilmastointi, puhelin, televisio ja internetyhteys.

201 Broadway,
Santa Monica, CA 90401
Puh: +1 310 451 2469

Los Angeles: suosikkihotellit kartalla