Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
11 vrk
Alk/hlö
3619 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Madagaskarin kiertomatka

Madagaskarin kiertomatka

Madagaskarin kiertomatka

Madagaskar on luonnonihmeiden aarreaitta, sillä saaren eristäytynyt sijainti ja trooppinen ilmasto ovat mahdollistaneet suuren määrän eläin- ja kasvilajeja, joita ei tavata missään muualla. Peräti viisi prosenttia kaikista tunnetuista kasvi- ja eläinlajeista löytyvät vain Madagaskarilta.
Kiertomatkalla tutustut parhaiten Madagaskarin kiehtoviin luonnonpuistoihin, pikkukyliin ja paikalliseen kulttuuriin. Reitti kulkee saaren halki ylängöltä sademetsiin ja aina etelään Intian valtameren hiekkarannoille asti.

Matkaan on mahdollista lisätä öitä, matkakohteita, sekä käyttää muita majoitusvaihtoehtoja. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja räätälöimme toiveidesi mukaisen matkan.

Matkaohjelma

Päivä 1. Lähtö Helsingistä Euroopan kautta Antananarivoon. Kuljetus hotelliin.
Hotel Tamboho tai vastaava

Päivä 2. Antananarivo – Antsirabe (169km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen matka suuntaa vuoristojen ja riisipeltojen maisemissa kohti etelää ja Antsiraben kaupunkia. Matkalla pysähdymme Lemurs Parkin eläinpuistossa. Kierros kuumista lähteistä ja kraatterijärvistä tunnetussa kaupungissa.
Hotel Plumeria tai vastaava

Päivä 3. Antsirabe – Ranomafana (240km / 5 tuntia)
Aamiaisen jälkeen matka keskusylängöllä jatkuu Ranomafanaan. Matkalla pysähdytään tutustumaan Ambositran laadukkaisiin paikallisiin puukäsitöihin.
Kirjautuminen hotelliin. Yökävelyllä etsitään yöllä liikkuvia makeja, kuten hiirimakeja, sekä fossaa, paikallista puumaa muistuttavaa eläintä.
Setam Lodge tai vastaava

Päivä 4. Ranomafana – Fianarantsoa (85 km / 1,5 tuntia)
Aamulla vierailu Ranomafanan kansallipuistossa, jonka viidakon peittämät rinteet ovat koti yli sadalle lintulajille, kameleonteille, sammakoille, orkideoille ja usealle makilajille, kuten kultabokombalille. Lounaan jälkeen ajo Fianarantsoaan, jossa yöpyminen.
Zomatel Hotel tai vastaava

Päivä 5. Fianarantsoa – Ranohira (295 km / 5,5 tuntia)
Aikainen  lähtö kohti Ranohiraa ja Isalon kansallispuistoa. Vähitellen vuoristomaisemat vaihtuvat tasangoiksi. Matkalla pysähdytään Ambalavaossa, joka on eteläisen Betsileo-heimon kaupallinen keskus ja tunnettu taiteestaan ja käsitöistään. Vierailu Antemoron pajalla, jossa valmistetaan käsin puun kuiduista kukin koristeltua paperia. Pian Ambavalon jälkeen pysähdytään suojelualueella, jossa elelee noin 300 rengashäntämakia.
Yöpyminen Ranohirassa 2 yöksi. Isalo Rock Lodge tai vastaava

Päivä 6. Isalon kansallispuisto
Aamulla patikointia Isalon kansallispuistossa veden ja tuulen muovaamia hiekkakivimuodostelmia ja kanjoneita ihaillen.

Päivä 7. Ranohira – Toliara – Ifaty (267 km / 5,5 tuntia)
Matkalla kohti Toliaraa maisemaan kuuluvat apinanleipäpuut ja koristellut Mafaly-haudat. Toliarassa vieraillaan arboretumissa ja tutustutaan paikallisiin kasvilajeihin. Matka jatkuu Ifatyyn, koralliriutan suojaamaan merenrantakylään.
Yöpyminen Ifatyssa 2 yöksi. Paradisier hotelli tai vastaava

Päivä 8. Ifaty
Vapaa-aikaa nauttia rantaelämästä, snorkkeloida, vierailla läheisessä kalastajakylässä tai retkeillä Renialan suojelualueella (lisämaksusta).

Päivä 9. Ifaty – Toliara – Antananarivo (27 km / 1,5 tuntia)
Rentoudu rannalla ennen kuljetusta lentokentälle ja lentoa takaisin pääkaupunkiin. Kuljetus kentältä hotelliin.
Hotel Tamboho tai vastaava

Päivä 10. Antananarivo – Andasibe (140 km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen ajo riisipeltojen, vesiputousten ja pienten kylien maisemissa Andasibeen. Matkalla vierailu liskopuistossa. Illalla luontokävely taskulampun valossa hämärässä liikkuvia eläimiä tarkkaillen. 
Yöpyminen Andasibessa 2 yöksi. Vakona Forest Lodge tai vastaava

Päivä 11. Andasiben kansallispuisto
Aamiainen. Vierailu kansallispuistossa, jonka sademetsissä on mahdollista nähdä makeja, kuten harvinainen indri, joka on makilajeista kookkain ja tunnettu erikoisesta äänestään, sekä bambumakeja ja ruskomakeja. Iltapäivällä vierailu hotellin yksityisessä puistossa, jossa pääset lähelle näitä kiehtovia olentoja.

Päivä 12. Andasibe – Antananarivo (140 km / 3 tuntia)
Aamiaisen jälkeen paluumatka Antananarivoon. Lentoaikataulusta riippuen ajan salliessa retki Ambohimangaan, kuninkaan palatsiin ja Unescon maailmanperintökohteeseen, kaupungin pohjoispuolella. Iltapäivällä voit vielä tehdä tuliaishankintoja käsityömarkkinoilta. Hotellihuone on päivän aikana käytettävissä. Iltapäivällä / illalla kuljetus lentokentälle kotimatkaa varten.

Päivä 13. Saapuminen Suomeen.

Esimerkkihinnasto 11 vrk, € / hlö

Air Francen lennot 2-hh
22.8.-15.12.2017 3.619


 

 

Lue ja lisää kommentteja ()

Madagaskarin kiertomatka