Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
3065 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Bangkok & Myanmar

Bangkok & Myanmar

Bangkok & Myanmar

Aiemmin eristäytynyt Myanmar toivottaa nyt vierailijat tervetulleiksi. Mystisen Myanmarin infrastruktuuri on vielä paikoin vaatimattomalla tasolla, mutta kauniit maisemat, mielenkiintoiset ja ainutlaatuiset nähtävyydet ja ystävälliset ihmiset hurmaavat matkailijan. Täällä voit vielä tuntea itsesi tutkimusmatkailijaksi.

Voit yhdistää lomasi Bangkokin suurkaupungin sykkeeseen tai rentoutumiseen Thaimaan rantakohteissa. Kysy lisää toimistostamme.

Lue lisää Myanmarista.
Lue lisää Thaimaasta.

Esimerkki matkaohjelmasta

Lähdöt Suomesta päivittäin.

Päivä 1 Helsinki-Bangkok
Lento kohti Thaimaata.
Päivä 2 Bangkok
Saapuminen Bangkokiin. Kuljetus hotelliin. Majoittuminen Bangkokiin; Anantara Riverside Bangkok Resort & Spa tai vastaava.
Päivä 3 Bangkok
Tutustuminen kaupunkiin omatoimisesti.
Päivä 4 Bangkok-Yangon
Aamiainen hotellissa ja kuljetus lentokentälle. Lento Myanmarin suurimpaan kaupunkiin Yangoniin. Tutustuminen kaupunkiin kiertoajelulla, jonka aikana nähdään mm. siirtomaa-aikaisia rakennuksia, käydään Bogyoken markkinoilla (suljettu maanantaisin ja arkipyhinä) ja yhdellä maailman mahtavimmista uskonnollisista monumenteista, Shwedagon Pagodalla, jonka kultainen kupoli nousee 98 metrin korkeuteen. Lounas.
Yksi yö Yangonissa; Rose Garden Hotel tai vastaava.
Päivä 4 Yangon-Bagan
Aamulla kuljetus lentokentälle ja lento Baganiin. Heti saavuttua kiertoajelu, joka alkaa paikallismarkkinoilta ja jatkuu kaupungin lukuisille pagodeille ja temppeleille. Kierros jatkuu läheisessä Myinkaban kylässä olevaan lakkatyötehtaaseen, jossa valmistetaan maan kuuluisimpia käsitöitä. Sieltä jatketaan matkaa mm. Manuhan temppelille ja edelleen Unescon maailmanperintölistalla olevalle freskoistaan tunnetulle Byaukgyi temppelille.  Päivän päätteeksi ja sään salliessa ihaillaan auringonlaskua ikiaikaisten temppelimonumenttien ylle. Lounas.
Yksi yö Baganissa; Tharabar Gate Hotel tai vastaava.
Päivä 5 Bagan-Mandalay-Amarapura-Sagaing-Mandalay
Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle ja lento maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Mandalayhin. Ajo Amarapuran kaupunkiin, jossa vieraillaan Mahagandayon kuuluisassa yli tuhannen buddhalaismunkin luostarissa. Matka jatkuu 150 vuotta vanhalle Beinin tiikkisillalle ja  Sagaing Hills vuorelle, jossa on upeiden näköalojen lisäksi vetäytymispaikka hartaille buddhalaisille. Iltapäivällä tutustutaan Mandalayn kaupunkiin. Upeiden ja erikoisten temppeleiden ja pagodien lisäksi vieraillaan Kalagan käsityökeskuksessa, jossa valmistetaan perinteisiä seinävaatteita. Auringonlaskua ihaillaan Mandalay Hill vuorelta, josta avautuvat näkymät kaupungin ylle. Lounas.
Yksi yö Mandalayssa; Hotel Shwe Pyi Tar tai vastaava.
Päivä 6 Mandalay-Heho-Inle Lake
Aamiaisen jälkeen lennetään Hehon kaupunkiin, josta ajo Inle Lake –järven rantamille. Paikallisvenekuljetus hotelliin. 20 km pitkä Inle Lake –järvi ja sen taustalla nouseva Shanin –vuorijono tunnetaan erityisen kauniista maisemistaan. Iltapäivällä matkataan pitkähäntä veneen kyydissä läpi järvimaisemien ja vieraillaan Indaining –kylässä Nyaung Ohakin pagodan raunioilla. Lounas.
Kaksi yötä Inle Lake –järvellä; Novotel Inle Lake tai vastaava.
Päivä 7 Inle Lake
Aamiaisen jälkeen käynti paikallisella torilla (vain toripäivinä). Muutoin päivän aikana vene retkeillään Inle Lake –järvellä ja tutustutaan mm. paikallisten kalastustapoihin ja elämään, nähdään jalkasoutajia ja vieraillaan kutojien kylässä. Lounas.
Päivä 8 Inle Lake-Heho-Yangon-kotimatka
Aamiaisen jälkeen veneellä Nyaung Shwe´n kylään, josta autokuljetus Hehon lentokentälle. Lento Yangoniin ja lounas. Loppupäivän ohjelma lentokentälle lähtöön asti vapaa, opas ja auto ovat käytössä koko ajan. Kuljetus lentokentälle ja lento illansuussa Bangkokiin ja lento kohti Helsinkiä. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa lomaa Hua Hinin rannoilla.
Päivä 9
Saapuminen Helsinkiin

Matkaa voi muokata esim. lisäämällä öitä Bangkokissa tai Hua Hinissa itse toivomasi ajan.
Lisätiedot toimistostamme.

Esimerkkihinnasto, 7 vrk, € henkilö

Bangkok 1 yö, Myanmar 5 yötä
Finnair 2-hh Deluxe
1.5.18-30.9.18 3.065

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()

Thaimaa & Myanmar