Yhdistelmämatkat, Kaukomaat

Yhdistelmämatkat, Kaukomaat

CWT Kaleva Travelin yhdistelmälomat tarjoavat kiehtovia kaupunkeja, nähtävyyksiä, ruokakulttuuria ja rantalomaa!

Mahdollisuudet yhdistää kaksi tai useampi lomakohde ovat rajattomat. Räätälöimme matkan toiveidesi mukaan mihin tahansa haluatkin.

Esimerkkipakettimme ovat hyvin suunniteltuja ja sujuvia kaikkien palveluiden osalta. Useimmat matkapaketeista sisältävät myös lentokenttäkuljetukset perillä, joten sinun tarvitsee vain pakata laukku ja lähteä matkaan!

 • Curacao & Aruba

  Curacao & Aruba

  8 vrk
  1818 €

  Curacaolle ja Aruballe voit huoletta matkustaa rantalomalle ympäri vuoden. Lämpötila on tasainen  ja saaret sijaitsevat hurrikaani vyöhykkeen ulkopuolella. Valkohiekkaisilla rannoilla nautit rennoista lomapäivistä ja saarten pääkaupungeissa pääset ostoksille tai muuten vain paikallistunnelmaan. Luonnonkauneutta ja monimuotoisuutta ihastelet niin maalla kuin kirkkaan Karibianmeren pinnan alla.

  Lisää
 • Bali & Singapore

  Bali & Singapore

  9 vrk
  1998 €

  Bali tarjoaa ainekset monipuoliseen lomaan. On hiekkarantoja, kulttuuria, urheilumahdollisuudet niin maalla kuin merellä, hyvää ruokaa, viihtyisiä hotelleja ja ystävällisiä ihmisiä. Kolonialistinen Singapore taas antaa miellyttävän kosketuksen aasialaisen suurkaupungin ihmeisiin. Kaupunki on sekoitus uutta ja vanhaa, moderneja rakennuksia ja kiinalais-kortteleita.

  Lisää
 • Delhi ja tiikerisafari

  Delhi ja tiikerisafari

  6 vrk
  2415 €

  Tutustu ensin Intian pääkaupungin vilinään vaikkapa ostoksilla basaarissa tai ihastelemalla vanhoja monumentteja ja temppeleitä. Delhin jälkeen matka jatkuu safarille Bandhavgarhin kansallispuistoon, jossa pääset nauttimaan luonnosta ja saatat nähdä Intian metsien kuninkaan, tiikerin.  Yöpyminen safarilla on korkeatasoisessa lodgessa, jossa pääset todella rentoutumaan luonnon ja hyvän ruuan parissa.

  Lisää
 • Buenos Aires, Iguassun putoukset ja Rio de Janeiro

  Buenos Aires, Iguassun putoukset ja Rio de Janeiro

  8 vrk
  2745 €

  Elegantti Buenos Aires ja räiskyvä Rio de Janeiro - kaksi upeaa ja omaleimaista Etelä-Amerikan kaupunkia.  Buenos Aires on elegantti, moderni ja yhtä aikaa kuitenkin hyvin perinteikäs miljoonakaupunki. Kiihkeärytminen kaupunki tunnetaan tangon mekkana, mutta Buenos Aires tarjoaa myös tyylikästä arkkitehtuuria, oopperaa, teatteria ja edullisia ostoksia - herkullisia pihvejä unohtamatta. Sambakarnevaalien, jalkapallon ja legendaaristen rantojen Rio de Janeirossa yhdistyvät kaupunki- ja rantaloma.

  Lisää
 • Masai Mara safari & Sansibar

  Masai Mara safari & Sansibar

  10 vrk
  3498 €

  Masai Marassa, alle tunnin lentomatkan päässä Nairobista sijaitseva Governor´s Il Moran Camp safari lodge muistuttaa Hemmingwayn ajoista. Kiinteissä, telttakankaisin seinin varustetuissa ylellisissä teltoissa on kaikki mukavuudet ja huomaavainen palvelu. Matkan kruunaa leppoisa rantaloma maustesaari Sansibarin rannoilla lumoavassa Breezes Beach Club & Spa hotellissa.

  Lisää