Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
954 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Vaellusta Cotswoldin maisemissa

Vaellusta Cotswoldin maisemissa

Vaellusta Cotswoldin maisemissa

Iso-Britannian sydämessä sijaitseva Cotswold on monelle tuttu maalaisromanttisista tv-sarjoista ja elokuvista. Monipuolisen kuvan sen idyllisistä maisemista ja pittoreskeista pikkukylistä saa samoamalla alueen lukuisia patikkapolkuja. Reitit pikkukylistä toiseen kulkevat rauhallisissa kukkula- ja metsämaisemissa laiduntavien lampaiden lomassa. Reitti on pääsääntöisesti helppokulkuista, mutta myös korkeuseroja löytyy. Portteihin ja erillisiin pylväisiin on merkitty reitin tunnus ja suunta, joten reitiltä eksymistä on turha pelätä. Alueen suosituin reitti on 103 km pitkä kierros, joka alkaa ja päättyy Cheltenham Spa:han (Cotswold Ring).

Matkaohjelma 7 yötä/8 päivää

1.päivä: Saapuminen omatoimisesti Cheltenhamiin.  Lontoo/Heathrow-Cheltenham Spa välillä kulkee bussi, matkan kesto noin 2h 15 minuuttia.

2.päivä:Cheltenham - Winchcombe 14 km. Reitti kulkee Cotswoldsin korkeimman kukkulan halki (n.330 metriä) kohti Wichcombea. Matkan varrella ovat Pittvillen romanttinen kaivohuone(Pump room), Belas Knapin hautakumpu 4500 vuoden takaa sekä Sudeleyn linna.

3.päivä: Winchcombe - Broadway 15 tai 18 km. Matka kulkee pyhiinvaellusreittiä pitkin historiallisen Hailes Abbeyn raunioille. Matkalla Broadwayhin ihastelet Stanwayn idyllistä kartanoa puutarhoineen.

4.päivä: Broadway - Chipping Campden 9,5 km.  Kävelyosuuden jälkeen voit vaihtoehtoisesti tutustua tutustua idylliseen Chipping Campdenin kaupunkiin, Dover Hillin muinaiseen olympianäyttämöön, Kiftsgaten  kauniiseen puutarhaan tai William Shakespearen syntymäkaupunkiin Stratford-on-Avoniin.

5.päivä: Chipping Campden - Moreton-on-Marsh 13 km. Reitti kulkee viehättävän Blockleyn ja Batsfordin kylän kautta, joka on kuuluisa kasvitieteellisestä puistostaan.

6.päivä: Moreton-on-Marsh  -  Bourton-on-the-Water 21 km. Stow-on-the-Wold-kylän markkinoiden kautta saavutaan Windrush-joen varrella sijaitsevaan Bourton-on-the-Wateriin, joka on valittu yhdeksi Iso-Britannian kauneimmaksi kyläksi.

7.päivä: Bourton-on-the-Water - Cheltenham 28 km.  Paluu niittymaisemissa Cheltenhamiin Nauntonin ja Guiting Powerin kautta. Vaihtoehtoisesti voit kierrellä Bourtonin ympäristössä ja matkustaa bussilla Cheltenhamiin.

8.päivä: Aamiaisen jälkeen alkaa paluumatka Lontoon kautta Suomeen.

Lennot

Finnairin suorat lennot Helsinki Lontoo/Heathrow 

Bussi Lontoo/Heathrow-Cheltenham Spa

Lontoo/Heathrow-Cheltenham Spa välillä kulkee bussi, matkan kesto noin 2h 15 minuuttia. Bussiliput voi ostaa netin kautta luottokortilla. Etukäteen ostettuna takaat paikan tiettyyn bussiin. Paikan päällä liput ostetaan lippuautomaateista joko käteisellä(englannin punnilla) tai luottokortilla.  Bussilippu Lontoo/Heathrow-Cheltenham Spa n.43 GBP/  52 € meno/paluu/henkilö

Bussien aikataulut ja varaukset

Esimerkkihinnasto 2018, 7 vrk, €/henkilö

 954€/henkilö  (bed&breakfast-majoitus)
1125€/henkilö (majoitus hotelleissa ja tasokkaissa bed&breakfast-majoituksissa)

Lue ja lisää kommentteja ()