Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
5 vrk
Alk/hlö
1378 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Pohjois-Kroatian kierros

Pohjois-Kroatian kierros

Pohjois-Kroatian kierros

Uutiskirjeessä 17.5. on virheellisesti ilmoitettu että matka olisi suomeksi opastettu. Paikalliset opastukset ovat englannin kielellä.

Lähde omalla porukalla viihtymään Pohjois-Kroatian kauneimpiin maisemiin. Oma kuljettaja ja paikallisoppaat huolehtivat mukavuudestasi ja voit näin rauhassa keskittyä lomailuun maisemien vaihtuessa. Tunnelmallisia keskiaikaisia kaupunkeja, turkoosin sinistä merta,  kuvankaunista luontoa, upeita kansallispuistoja, historian havinaa..lähes kaikkea mitä rentouttavalta lomalta voi odottaa.

Matkaohjelma

1.päivä: Zagreb-Plitvice (ajomatka n. 140 km)
Saapuminen Zagrebiin Croatia Airlinesin lennoilla.  Kuljetus Plitvicen luonnonpuistoon. Majoitus Hotel Jezero tai vast.(1 yö)

2.päivä: Plitvice-Opatija (ajomatka n.230 km)
Tutustutaan Unescon maailmanperintölistalle kuuluvaan Plitvicen luonnonpuistoonn, joka on ainutlaatuisen kaunis. Sen viehättävyys piilee kalkkikivessä, jonka vaikutuksesta jokivirtaan on muotoutunut 16 järven ketju, joita yhdistää toisiinsa Korona-joki lukemattomine putouksineen ja koskineen. Metsäalueella asustaa 120 eri lintulajeja, karhuja, susia ja kasvaa harvinaisia kasvilajeja. Kierroksen jälkeen ajo vehreään merenrantakaupunkiin Opatijaan. Majoitus Hotel Bristol tai vast.( 2 yötä)

3.päivä: Opatija - Pula - Porec - Opatija (ajomatka n.400 km)
Aamiaisen jälkeen tutustutaan Italiaa muistuttavaan Istrian niemimaahan ja sen historiallisiin kaupunkeihin. Ajo ensin Pulaan, jossa tutustutaan Rooman valtakunnan ajan amfiteatteriin eli Pulan Areenaan. Paluumatkalla käydään Porecissa, jonka Unescon maailmanperintölistalla olevan kauniin Eufrasian basilikan kattomaalaukset ovat näkemisen arvoiset.

4.päivä: Opatija - Zadar (ajomatka n. 210 km)
Suuntana yli 2000 vuotta vanha Zadar, Dalmatian entinen pääkaupunki.  Idyllinen pikkukaupunki kätkee sisäänsä monia historiallisia monumentteja, kuten 800-luvulla rakennetun Pyhän Donatuksen kirkon. Majoitus Hotel Kolovare tai vast.(1 yö)

5.päivä: Zadar - Zagreb (ajomatka n. 250 km)
Ajo Zagrebiin, Kroatian pääkaupunkiin. Kaupungin keskusta koostuu ylä- ja alakaupungista. Kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjonta on runsas ja ostosmahdollisuudet ovat hyvät. Opastettu kierros paikallisoppaan kanssa, jonka jälkeen on vapaa aikaa. Majoitus Hotel Palace tai vast.(1 yö)

6.päivä: Zagreb
Vapaa-aikaa Zagrebissa ja lähtö lentokentälle. Croatia Airlinesin lennot Helsinkiin.

Lennot

Croatia Airlinesin suorat lennot Helsinki Zagreb tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin ajalla 21.5.17-15.10.17.

Esimerkkihinnasto, 5 vrk, €/henkilö

Matkustajamäärä 2:lle 4:lle 6:lle
Esimerkkihinta kesä- ja syyskuussa 2624,00 1694,00 1378,00

 

Lue ja lisää kommentteja ()