Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
5 vrk
Alk/hlö
858 €
Normandiaa autoillen

Normandiaa autoillen

Normandiaa autoillen

Tutustu monipuoliseen Normandiaan autoillen ja koe ranskalainen elämä aidoimmillaan. Normandian maakunta tunnetaan pitkän ja monimuotoisen historian lisäksi valokuvauksellisista pikku merenrantakaupungeista, hienoista hiekkarannoista ja gastronomiastaan. Sisämaassa vallitsee maalaismaisema vehreine niittyineen ja maatiloineen.
Tutustu Normandian kaupunkeihin, nähtävyyksiin ja retkeile erilaisiin maisemiin. Autopaketissamme asut ensin kaksi yötä Rouenin historiallisessa kaupungissa, jossa on nähtävillä paljon tyypillistä normandialaista ja keskiaikaista arkkitehtuuria ja historian lisäksi sieltä löytyy paljon kulttuuritarjontaa. Rouenista käsin pääsee autoillen Normandian rantakaupunkeihin, kuten Honfleur, Le Havre ja Etretat. Seuraavat kaksi yötä vietät Caenin kaupungissa, josta Normandian rannikolle on vain 15 kilometriä.  Kaupungin tunnetuin käyntikohde on jättimäinen "Le Memorial" - rauhanmuseo sekä Vilhelm Valloittajan perustama suuri linnoitus. Viimeinen yö vietetään Claude Monet’n tunnetuksi tekemässä Givernyssa.

Matka sisältää majoitukset kolmessa eri kohteessa, joiden välimatkat ovat:
Pariisi/Charles de Gaulle - Rouen n.154 km
Rouen - Caen n.132 km
Caen - Giverny n.180 km
Giverny - Pariisi/Charles de Gaulle n. 93 km

Esimerkkihotellit:

Rouen: Hotel de Notre Dame
Caen: Hotel Le Savoy
Giverny: Domaine de la Corniche

Lennot

Air Francen suorat lennot Helsinki Pariisi (Finnairin operoimat)

Esimerkkihinnasto, 5 vrk, €/henkilö

Matkustusaika 2-hh
Esimerkkihinta  858,00

 

Henriikka

Matka sujui kaiken kaikkiaan todella hyvin. Tosin olisi ehkä kannattanut opiskella muutama fraasi Ranskaa ennen reissua. :) Hyvänä...
Lue ja lisää kommentteja ()

Normandiaa autoillen