Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
8 vrk
Alk/hlö
1277 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Mallorca & Menorca

Mallorca & Menorca

Yhdistä monipuolinen Mallorca & luonnonkaunis Menorca

Mallorcan saarelta löytyy jokaiselle jotakin. Saarella onnistuu niin rauhallinen rantaloma, aktiiviloma pyöräillen tai patikoiden tai golfaten kuin myös kaupunkiloma tyylikkäässä Palman kaupungissa.  Kauniit maisemat ja ihastuvat pikkukylät houkuttelevat kiertelemään saarta ja ruokakulttuuri on vaihteleva ja monipuolinen.  Saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet löytyvät Palman vanhasta kaupungista kuin myös galleriat, museot ja lukuisat tapahtumat.   

Mallorcan saarta pienempi Menorca hurmaa luonnonkauniilla rantapoukamilla, hienohiekkaisilla rannoilla ja sympaattisilla kalastajakylillä. Saari sopii niin lapsiperheille kuin rauhallista lomaa kaipaaville. Saaren ympäri kiertävä patikointi- ja pyöräilyreitti Cami de Cavals innostaa liikkumaan jalkaisin tai pyöräillen ja autoillen idyllisissä maalaismaisemissa löydät rauhalliset ja koskemattomat rannat.

Lennot

Finnairin suorat lennot Helsinki-Mallorca ajalla 1.4.-28.10.18 lauantaisin. Ajalla 20.6.-8.8.18 myös keskiviikkoisin.
Finnairin suorat lennot Helsinki-Menorca ajalla 20.5.-23.9.18 sunnuntaisin.
Mallorca-Menorca välillä useita lentoja päivässä

Esimerkkihinnasto 2018, 8 vrk, €/henkilö

Esimerkkihotellit 2-hh
HM Jaime 4 yötä + Port Citadella 4 yötä 1277,00
Barcelo Illetas 4 yötä + Audax Spa Hotel 4 yötä 1340,00

Mallorca & Menorca

Lue ja lisää kommentteja ()

HM Jaime III - Mallorca

HM Jaime III - MallorcaHM Jaime III - Mallorca

Tyylikäs design-hotelli, jolla loistava sijainti Palman kaupungissa, keskellä ostoskatuja, ravintoloita ja huvittelumahdollisuuksia.

» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Tyylikäs design-hotelli, jolla loistava sijainti Palman kaupungissa, keskellä ostoskatuja, ravintoloita ja huvittelumahdollisuuksia. Kaupungin sydän on goottilainen katedraali, jota ympäröi keskiaikainen kortteli..

Palvelut:

Hotellissa on ravintola, baari, kuntosali sekä pieni kylpyläosasto, jossa sauna, höyrysauna ja poreallas sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin.

Huoneet:

88 huonetta: ilmastointi, puhelin, hiustenkuivain, radio, televisio, tallelokero ja minibaari.

Paseo Mallorca 14B, Palma de Mallorca.
Puh: + 34 971725943

Barcelo Illetas Albatros - Mallorca

Barcelo Illetas Albatros - MallorcaBarcelo Illetas Albatros - Mallorca

Aikuisille suunnattu hotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Illetaksen alueella, noin 10 kilometrin päässä Palman kaupungista.

» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Aikuisille suunnattu tyylikäs hotelli, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Illetaksen alueella, noin 10 kilometrin päässä Palman kaupungista. Allueelta löytyy kolme pientä uimapoukamaa, joissa voi rauhassa nauttia olostaan ja ihailla Välimerta. Ikäraja 18 vuotta.

Palvelut:

Hotellissa on ravintoloita, baari, kuntosali ja kaksi ulkouima-altaita, höyrysauna, sauna, pyörä-,kanootti-, ja autovuokraamo  sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin.

Huoneet:

Lämpimin värein sisustetuissa huoneissa on ilmastointi, minibaari, tallelokero, televisio, WiFi, puhelin, hiustenkuivain, kylpytakki  ja -tohvelit sekä parveke tai terassi. Huoneita myös merinäköalalla ja sviittejä.

PS de Illetas, 15, 07181 Illetas
Puh: +34 971402211

Hotel Port Ciutadella - Menorca

Hotel Port Ciutadella - MenorcaHotel Port Ciutadella - Menorca

Viehättävä ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee saaren länsipuolella, noin kilometrin päässä Ciutadellan kaupungin keskustasta.

» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Viehättävä ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee saaren länsipuolella, noin kilometrin päässä Ciutadellan kaupungin keskustasta. Kiemurtelevat mukulakivikadut houkuttelevat kävelylle ja aistimaan paikalliselämää ja historiaa henkivää tunnelmaa sekä katsastamaan pieniä herkkupuoteja. Satama-alueelta löytyvät trendikkäät ravintolat.  Myös ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja lähimmälle uimarannalle on matkaa 350 metriä. Lentokentälle on noin 46 km.

Palvelut:

Hotellissa on ravintola, baari, aurinkoterassi, sisä- ja ulkouima-allas, kuntosali, Spa (lisämaksu), jacuzzi, sauna ja WiFi.

Huoneet:

94 huonetta: puhelin, televisio, tallelokero, minibaari, ilmastointi, WiFi, hiustenkuivaaja, parveke. Myös huoneita merinäköalalla ja sviittejä.
 

 

Passeig Maritim 36, 07760 Ciutadella, Menorca
Puh: +34 971154646

Artem Audax Spa & Wellnes hotel - Menorca

Artem Audax Spa & Wellnes hotel - MenorcaArtem Audax Spa & Wellnes hotel - Menorca

Aikuisille suunnattu hotelli viihtyisässä Cala Galdanan kylässä.

» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Aikuisille suunnattu suosittu hotelli viihtyisässä Cala Galdanan kylässä. Pikkuruinen Cala Galdanan kylä sijaitsee rauhallisessa lahden poukamassa korkeiden kallioiden reunastamana. Kylästä löytyy kaikki tarvittava mitä lomalta voi toivoa, kuten pikku kauppoja, hyviä ravintoloita ja paikallisia tavernoita sekä pitkä hiekkaranta. Lähimmälle uimarannalle on 100 metriä. Lentokentälle 40 km. Hotellin ikäraja on 18 vuotta.

Palvelut:

Hotellissa on uima-allasalue, baari, ravintola, kuntosali sekä kylpyläosasto.

 

Huoneet:

Raikkaasti sisustetuissa huoneissa on televisio, tallelokero, minibaari, ilmastointi, puhelin, WiFi, hiustenkuivain sekä parveke tai terassi.

 

Urbanizacion Cala Galdana, 07740 Ferrerias
Puh: +34 971154646