Yhdistelmämatkat, Eurooppa

Yhdistelmämatkat, Eurooppa

 • Lissabon & Madeira

  Lissabon & Madeira

  7 vrk
  939 €

  Yhdistä eläväisen Lissabonin vilske vehreään ja vieraanvaraiseen Madeiraan!  Lissabon on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, ostoskeskuksia sekä ilta- ja yöelämää. Madeiraviinistä ja levadoistaan tunnettu Madeiran saari on taas luonto- ja aktiivilomailijan paratiisi, jonka henkeä salpaaviin maisemiin parhaiten tutustuu kävellen.

  Lisää
 • Islannin etelärannikko opastettuna

  Islannin etelärannikko opastettuna

  5 vrk
  1325 €

  Lähde opastetulle kiertomatkalle Islannin ihmeisiin. Koe  jäätiköt, jyhkeät vesiputoukset ja kuuluisat suihkuavat geysirit ja paljon muuta. Koe tämä eksoottinen vastakohtien maa!

  Lisää
 • Islanti opastettuna etelästä pohjoiseen

  Islanti opastettuna etelästä pohjoiseen

  8 vrk
  1993 €

  Lähde opastetulle kiertomatkalle Islannin ihmeisiin. Tällä viikon kiertomatkalla tutustut kattavasti eri Islannin luonnon ihmeisiin sekä majesteettisiin maisemiin; jäätiköitä, vesiputouksia, geysireitä, suloisia islannin hevosia ja paljon muuta. Koe tämä eksoottinen vastakohtien maa!

  Lisää
 • Islanti autoillen

  Islanti autoillen

  7 vrk
  1157 €

  Etukäteen varattu autopaketti on kätevä tapa tutustua Islantiin omatoimisesti.  Majoitusten ja auton lisäksi pakettiin sisältyy hyvä tiekartta sekä kirjanen, jossa yksityiskohtaisia reittiehdotuksia. Matkan aikana näet jäätiköt, jyhkeät vesiputoukset, kuuluisat suihkuavat geysirit, suloiset islanninhevoset ja paljon muuta.

  Lisää
 • Sveitsin kiertomatka

  Sveitsin kiertomatka

  6 vrk
  1470 €

  Sveitsin kiertomatkalla nautitaan Davosin, Zermattin ja Grindelwaldin satumaisista alppimaisemista ja samalla koetaan kaksi upeaa maisemareittiä  Bernina Expressin kyydissä Davosista Tiranoon sekä Glacier Expressin kyydissä Davosista-Zermattiin.

  Lisää