Sukellusmatkat

Sukellusmatkat

Lähde sukellusmatkalle. Lämpimät ja kirkkaat vedet houkuttelevat vedenalaiseen maailmaan. Räätälöimme sukellusmatkat toiveidesi mukaan. Alla vain muutamia esimerkkejä mahdollisista kohteista!

 • Bunaken sukellusmatka

  Bunaken sukellusmatka

  7 vrk
  1742 €

  Suomalainen Living Colours Diving –sukelluskeskus tarjoaa sukellusta aloittelijoille ja kokeneille sukeltajille. Sukelluskeskus sijaitsee Bunakenin kansallispuiston ytimessä, kirkkaiden vesien ja värikkäiden koralliriuttojen ympäröimänä. Bunakenin kansallispuistossa on yli 25 sukellus- ja snorklauskohdetta. Niistä lähin sijaitsee aivan sukelluskeskuksen edustalla ja kaukaisinkin vain puolen tunnin venematkan päässä.

  Lisää
 • Curacao sukellusmatka

  Curacao sukellusmatka

  7 vrk
  2074 €

  Hollantilaisen Karibian ABC-saariin kuuluva Curacao on auringon paahteinen ja lämpimien vesien hyväilemä loma- ja sukellussaari. Saari tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun: tasainen lämpötila, valkeat rannat, hyvät ostomahdollisuudet ja mukavat ravintolat. Sukelluskeskuksen toimisto ja satama ovat Lions Dive and Beach Resort hotellin kupeessa sijaitsevan Sea Aquarium kompleksin sydämessä. Venesukellukset järjestetään kaikkina viikonpäivinä.

  Lisää
 • Malta sukellusmatka

  Malta sukellusmatka

  5 vrk
  809 €

  Lähde sukelluslomalle idylliselle Gozon saarelle Maltalle. Maltan toiseksi suurimman saaren Gozon sukellustarjonta on erinomainen. Maltalla voi sukeltaa ympäri vuoden.

  Lisää
 • Mauritius sukellusmatka

  Mauritius sukellusmatka

  9 vrk
  2399 €

  Mauritius tarjoaa upeat puitteet rantalomalle sekä myös sukelluslomalle. Hotellit ovat korkeatasoisia, ihmiset ystävällisiä, rannat valkohiekkaisia ja vedet kirkkaita.

  Lisää