Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
6 vrk
Alk/hlö
1291 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Sorrento & Ischia

Sorrento & Ischia

Maalauksellinen Sorrento & kylpylöiden Ischia

Amalfin rannikon sininen meri, vihreät oliivilehdot, sitruuna- ja appelsiinipuut sekä pastellinväriset talot ovat houkutelleet paikalle taiteilijoita ja mahtimiehiä jo vuosisatojen ajan ja se on yhä Etelä-Italian suosituimpia lomakohteita.  Rannikolla sijaitseva jyrkälle kalliolle rakennettu Sorrenton kaupunki on viehättävä kauniine rakennuksineen, piazzoineen ja sokkeloisine kujineen. Sorrentosta käsin voi käydä ihmettelemässä Vesuviuksen juurella sijaitsevan muinaisen kaupungin Pompeijin raunioita. Muuten päiväohjelman täyttävät kauniit maisemat ja ruokaelämykset sekä  pulahdukset virkistävään turkoosinsiniseen meriveteen.

Napolinlahdella sijaitseva kaunis ja vehreä Ischian saari houkuttaa maisemillaan, rannoillaan ja etenkin kuuluisilla termaalikylpylöillään. Kuumista lähteistä ja erilaisista mineraalihoidoista voi nauttia Ischian lukuisissa puutarhakylpylöissä, joista kuuluisin on Poseidon, joka kattaa mm. 21 mineraalivesiallasta, olympiamittaisen  merivesialtaan, saunan, suuren puutarhan ja hyvän hiekkarannan. Kylpylöiden lisäksi  suosittuja vierailukohteita ovat saaren puutarhat, joissa kasvaa tuhansia harvinaisia ja eksoottisia kasveja. Rannoilta ja poukamista löytyy toinen toistaan viehättävimpiä kalastajakyliä, joista  Porto on saaren satama. Saaren vaihteleva luonto sopii patikointiin ja rannalla voi harrastaa sukellusta ja snorklausta.

Lennot

Lufthansa reittilennot Frankfurtin tai Münchenin kautta Napoliin. Lentoja päivittäin.

Lautat

Sorrento-Ischia lautta n. 60 minuuttia
Ischia-Napoli lautta n. 60 minuuttia

Esimerkkihinnasto, 6 vrk, €/henkilö

Hotel Mediterraneo Sorrento (3 yötä) & Albergo Terme la Reginella (3 yötä) 2-hh
Esimerkkihinta 1.5.-13.5.18 & 24.9.-31.10.18 1291,00

 

roi

Esittelytekstinne yhteydessä oleva kuva ei ole Sorrentosta, (vaan Amalfista) tämähän on hieman harhaanjohtavaa kuvauksessanne.
Lue ja lisää kommentteja ()

Hotel Mediterraneo Sorrento

Hotel Mediterraneo SorrentoHotel Mediterraneo Sorrento

Välimeren tunnelmaa huokuva ensimmäisen luokan merenrantahotelli. Hotelli sijaitsee kallionjyrkänteellä, josta avautuu upea näkymä Sorrenton lahdelle ja Vesuviukselle.

-
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Välimeren tunnelmaa huokuva ensimmäisen luokan merenrantahotelli. Hotelli sijaitsee kallionjyrkänteellä, josta avautuu upea näkymä Sorrenton lahdelle ja Vesuviukselle. Sorrenton kaupunkiin, joka sijaitsee  noin kilometrin päässä, on hotellin tarjoama ilmainen kuljetuspalvelu. Hotellista pääsee suoraan alas yksityiselle rannalle hissillä.

Palvelut:

Hotellissa on kaksi ravintolaa, ulkouima-allas, puutarha. Sesonkiaikoine elävää musiikkia kaksi kertaa viikossa. Hotellin vastaanotosta mahdollisuus tilata retkiä.

Huoneet:

70 huonetta: ilmastointi, televisio, puhelin, tallelokero, minibaari ja hiustenkuivain.

Via Crawford, 85 - 80065 Sant'Agnello di Sorrento
Puh: +39 081 878 1352

Albergo Terme la Reginella Resort & Spa

Albergo Terme la Reginella Resort & SpaAlbergo Terme la Reginella Resort & Spa

Tunnelmallinen vehreän puutarhan ympäröimä hotelli, jossa on monipuoliset hyvinvointipalvelut.

-
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Tunnelmallinen vehreän puutarhan ympäröimä hotelli, jossa on monipuoliset hyvinvointipalvelut. Hotelli sijaitsee lähellä kylän keskusaukiota ja  lhimmälle rannalle on vajaan 5 minuutin kävelymatka.

Palvelut:

Hotellissa on ravintola, tenniskenttiä, kuntosali, useita meri-sekä mineraalivesi uima-altaita sekä mahdollisuus rentouttaviin hoitoihin. Negombon puutarhakylpylä sijaitsee vajaan kilometrin päässä hotellilta.

Huoneet:

90 huonetta: tallelokero, ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio ja minibaari.

Piazza Santa Restituta 1, Lacco Ameno, 80076 Ischia
Puh: +39 081.994300