Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
756 €
Royal Caribbean risteilyt

Royal Caribbean risteilyt

Royal Caribbean International risteilytarjouksia

Unelmien loma - Risteily Karibialla, Välimerellä, Aasiassa, Australiassa!

Royal Caribbeanilla risteily on huoletonta matkustamista. Laivojen laaja ravintola- ja  viihdetarjonta sekä monet aktiviteetit luistinradoista laskuvarjosimulaattoreihin tarjoavat elämyksiä kaiken ikäisille. Reittivalikoima kiehtovine matkokohteineen on monipuolinen: Karibianristeily on mahdollinen ympäri vuoden ja Välimerenristeily yleisimmin keväästä syksyyn. Mielenkiintoisia risteilyjä ja reittejä on tarjolla kausittain myös Alaskassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Australiassa.

Lisätietoja Royal Caribbean Internationalin risteilyistä.

Tarjous: Lapset mukaan risteilylle puoleen hintaan - ja ilman yläikärajaa!  Kampanja koskee kahta lisävuoteeseen majoittuvaa, kun matkustaa yhdessä vähintään kahden täysin maksavan aikuisen kanssa. Tarjous koskee vuoden 2018 ja 2019 Euroopan risteilyjä. Muista risteilyistä alennus on 30%. Tarjous on voimassa 28.2.18 asti. Paikkoja rajoitetusti.

Alla esimerkkejä risteilyistä, kysy muita risteilyjä toimistostamme!

**********************************

Esimerkkejä risteilyistä

Nauti trooppisesta lämmöstä Karibian paratiisirannoilla ja rentoudu risteillen esimerkiksi Suomessa rakennettujen Oasis of the Seas  ja Allure of the Seas alusten matkassa.

Karibian risteily 7 vrk,
Oasis of the Seas Orlandosta tai Allure of the Seas Fort Lauderdalesta
itäinen reitti: Fort Lauderdale / Orlando - Nassau, Bahamas -  San Juan, Puerto Rico - Philipsburg, St.Maarten - Fort Lauderdale / Orlando
läntinen reitti: Fort Lauderdale / Orlando - Phipipsburg, St.Maarten - San Juan, Puerto Rico - Labadee, Haiti - Fort Lauderdale / Orlando
Lähtöpäivät vuoden ympäri
Risteilyn hinta alkaen eur/ henkilö kahden hengen hytissä
sisähytti 756
merinäköala 813
merinäköala ja parveke 969

Kokoelma kiehtovia saaria eteläisellä Karibialla Adventure of the Seas aluksen matkassa.

Eteläinen Karibia San Juanista 7 vrk,
Adventure of the Seas
reitti: San Juan, Puerto Rico – Philipsburg, St Maarten – Basseterre, St Kitts - St John’s, Antigua – Castries, St Lucia – Bridgetown, Barbados – San Juan, Puerto Rico
Lähtöpäivät vuoden ympäri
Risteilyn hinta alkaen eur/henkilö kahden hengen hytissä
sisähytti 768
merinäköala 956
merinäköala ja parveke 1.441

Royal Caribbeanin Symphony of the Seas aloittaa risteilyt Välimerellä kesällä 2018. Katso hintaesimerkit ja lisätietoja maailman suurimmasta risteilyaluksesta täältä!

Huomio! Viranomaissäädöksistä johtuen risteilyvarauksessa tulee käyttää passissa ensimmäisenä olevaa etunimeä vaikka kutsumanimenä käytettäisiinkin normaalisti vaikkapa toista nimeä. 
Matkustajan nimi tulee myös kirjoittaa samalla tavalla kuin se on passin koneluettavassa osuudessa kirjoitettu.  Esim. Hämäläinen kirjoitetaan Haemaelaeinen.

Takaisin sivun yläosaan.