Risteilyt

Risteilyt

Karibian risteilyt, Välimeren risteilyt, Jokiristeilyt, tai laivamatkat Itämerellä. Lähelle tai kauas - unelmien matkat satamasta satamaan…

 • Royal Caribbean risteilyt

  Royal Caribbean risteilyt

  7 vrk
  664 €

  Unelmien lomasta nautitaan myös risteillen! Ympäri vuoden risteillään Karibialla ja kesäisin Välimerellä. Mielenkiintoisia risteilyreittejä on tarjolla kausittain myös Alaskassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Australiassa.

  Lisää
 • Hurtigruten Kirkkoniemi-Bergen

  Hurtigruten Kirkkoniemi-Bergen

  5 vrk
  562 €

  Purjehdi pohjoisen niukan kasvillisuuden ohi etelää kohti rehevimmille alueille. Kun lähdet korkealla pohjoisen napapiirin yläpuolella sijaitsevasta Kirkkoniemestä, poikkeat 6 päivää kestävällä matkallasi yli 30 satamassa. Laiva matkaa lähellä rannikkoa legendaaristen Lofoottien läpi.

  Lisää
 • Celebrity Cruises risteilyt

  Celebrity Cruises risteilyt

  7 vrk
  850 €

  Celebrity Cruises -varustamon laadukkailla risteilyaluksilla voit tehdä tuttavuutta Karibian saarten ja satamien kanssa, tutustua kesäisin kimaltelevan Välimeren aarteisiin tai villin Alaskan ihmeisiin. Mielenkiintoisia reittejä on tarjolla kausittain myös Kanadassa, Etelä-Amerikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

  Lisää
 • Sea Cloud risteilyt

  Sea Cloud risteilyt

  7 vrk
  2495 €

  Kesällä romanttiselle purjelaivamatkalle Välimerelle. Talvella suosittelemme Sea Cloudilla upeaa purjelaivaristeilyä Karibialla.

  Lisää
 • Azamara Club risteilyt

  Azamara Club risteilyt

  7 vrk
  1709 €

  Azamara Club Cruises on Royal Caribbean-varustamon all inclusive deluxe-brändi, joka on rakennettu neljän tukipilarin ympärille; jännittävät kohteet ympäri maailman Karibialta Kaukoitään, maailmanluokan ruoka & viini, terveys ja hyvinvointi sekä erikoisen hyvä palvelu.

  Lisää