Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
1319 €
KuvagalleriaKuvagalleria
Romanttinen Portugali autoillen

Romanttinen Portugali autoillen

Romanttinen Portugali autoillen

Paras tapa nähdä Portugalin upea luonto, viinialueet ja historialliset nähtävyydet on vuokrata auto. Moottoritieverkosto on kattava, mutta kiemuraiset pikkutiet antavat matkaan oman jännityksensä.  Portugali on täynnä myös toinen toistaan ihastuttavampia  hotellivaihtoehtoja.

Matkaohjelma

1.päivä: Helsinki - Lissabon - Obidos (ajomatka n. 90 km)
TAP Portugalin suora lento Helsinki - Lissabon ja autonvuokraus Budget/Aviksen tiskiltä. Ajo kohti pohjoista muurien ympäröimään keskiaikaiseen Obidokseen. Obidos kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja on tunnettu romanttisista mukulakivikaduistaan ja valkoisiksi kalkituista rakennuksistaan. Majoitus yksi yö Pousada Castelo de Obidos (castle room)

2.-5.päivä Obidos - Porto (ajomatka n.245 km)
Douro-joen varrella sijaitsevan Porton historialliset kadut ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri luovat oman tunnelmansa tälle portviinistään ja merenkulkijoistaan kuululle kauppakaupungille. Porton rinnealue kuuluu myös Unescon suojelukohteisiin. Portosta käsin päiväretken kohde voi olla vaikka viherviinistä tunnettu Minhon alue tai keskiajalta peräisin oleva Guimarães, joka tunnetaan Portugalin kansakunnan synnyinkehtona. Majoitus kolme yötä Pestana Vintage Porto (superior city view)

6.päivä Porto - Coimbra (ajomatka n.130 km)
Seuraava etappi on legendaarinen Coimbran yliopistokaupunki, jossa voi käydä tutustumassa vaikka kuuluisaan yliopiston vanhaan kirjastoon tai nauttia hetkistä keskustan kävelykaduilla ja katukahviloissa.  Matkalla Coimbraan suosittelemme käyntiä Aveirossa, jota myös Portugalin Venetsiaksi kutsutaan. Majoitus yksi yö Hotel Quinta das Lagrimas
(Palace or Spa room)

7.-8.päivä Coimbra - Estoril (ajomatka n.190 km)
Seuraavat kaksi päivää kiintopisteenä on Estorilin merenrantakaupunki, josta käsin on helppo tutkailla lähiympäristöä; Sintran valloittava Pena Palace,  Lissabonin nähtävyydet, fadoa ja Cascaisin mereneläviä. Majoitus 2 yötä Hotel Inglaterra (terrace room)

8.päivä kotimatka
TAP Portugalin suora lento Lissabon-Helsinki.

Lennot

TAP:n suorat lennot Helsinki-Lissabon

Esimerkkihinnasto, 7 vrk, €/henkilö

2-hh+B-kat auto
(Mitsubishi Colt tai vast.)
2-hh+C-kat auto
(Citroen C3 A/C tai vast.)
2-hh+E-kat auto
(Mitsubishi Lancer A/C tai vast.
2-hh+F-kat auto
(Ford Focus Station Wagon A/C tai vast)
1319,00 1330,00 1370,00 1399,00

 

Lue ja lisää kommentteja ()