Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
1498 €
Kuvagalleria
Voi Hyvin kreikkalaisittain 20.-27.4.2018

Voi Hyvin kreikkalaisittain 20.-27.4.2018

Voi Hyvin kreikkalaisittain 20.-27.4.2018

Hyvinvointimatkalla Kreikan huikeissa maisemissa hemmottelemme  meditaatio- ja joogaharjoituksilla, patikoimme oliivi- ja sitruspuiden värittämillä kukkuloilla, perehdymme vyöhyketerapian saloihin sekä maistelemme ja valmistamme paikallisia herkkuja tuoreista raaka-aineista. Tutuksi tulevat myös Peleponnesoksen sekä Ateenan nähtävyydet.

Alustava matkaohjelma:
Perjantai 20.4. Helsinki – Ateena – Korintinlahti
Klo 16:20 Aegean Airlinesin suora lento Ateenaan, jonne saavutaan klo 19:55 paikallista aikaa. Tapaamme Ateenan kentällä suomalaisen paikallisoppaan, Pirjo Frangopouloksen. Ajamme Korintinlahden rannalle ja majoitumme hurmaavaan vehreän puutarhan ympäröimään Alkyon Resort & Spa - hotelliin. Iltapala.

Lauantai 21.4. Mielen & kehon tasapainoa
Aloitamme aamun lempeällä aamumeditaatiolla auringon noustessa joko meren rannalla tai puutarhassa suomalaisen jooga-ohjaajan johdolla (Esko Koski-Laulaja). Aamiaisen jälkeen teemme retken luonnonkauniin laguunimaisen Sinisen Järven rannalle ja käymme katsomassa Hera-jumalattarelle pyhitettyä pyhäkköä. Ennen paluuta hotellille poikkeamme vielä Loutrakin kaupungin yläpuolella, huikealla maisemapaikalla sijaitsevassa luostarissa. Myöhemmin iltapäivällä jatkamme joogaohjaajamme kanssa kehomme kuuntelua ja harjoittelemme mm. tasapainottavan Asana-joogan alkeita. Joogaohjaajamme on myös koulutettu kasvisraakaruokaan perehtynyt kokki ja kouluttaja ja iltapäivän päätteeksi perehdymmekin terveellisen kasvisperäisen ravinnon merkitykseen. Valmistamme lopuksi kevyen, terveellisen välipalan kreikkalaisista sesongin tuoreista antimista. Illallinen.

Sunnuntai 22.4. Muinaiskaupunki Mystras – Monemvasia
Aloitamme aamun aamumeditaatiolla ja hengitysharjoituksilla. Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme kohti eteläistä Peloponnesosta ja Lakonian maakuntaa ja saavumme muinaiseen bysanttilaiseen rauniokaupunki Mystraan. Kylä moskeijoiden ja kirkkojen keskellä on kuin pala kadonnutta mystistä maailmaa, jossa mieli saa levon arjen kiireistä.  Matka jatkuu lounaan jälkeen Monemvasiaan. Majoitumme viiniköynnösten, sitrushedelmien ja oliivilehtojen ympäröimään Kinsterna hotelliin.  

Maanantai 23.4. Ympäristö tutuksi  
Teemme lähemmin tuttavuutta Monenmvasian alueen luontoon ja vaiherikkaaseen historiaan. Teemme kevyitä patikkaretkiä vehreiden oliivipuiden ja viiniviljelmien värittämille kukkuloille sekä teemme opastetun kierroksen muurien ympäröimään keskiaikaiseen Monemvasian linnakkeeseen, Iltapäivällä valmistamme hotellin kokin opastuksella perinteistä filotaikinaan tehtyä herkullista piirasta, joka sään suosiessa paisteteaan ulkona perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Illallinen.

Tiistai 24.4. Luontoretkiä - vyöhyketerapian alkeita sekä luonnonsaippuan valmistusta  
Teemme reippaan aamukävelyn, jonka jälkeen perehdymme vyöhyketerapian alkeisiin. Aamupäivän aikana valmistamme myös paikallisista yrteistä ja luonnonaineksista saippuaa kylän tunnetun saippuantekijän opastuksella.  Lounas.

Keskiviikko 25.4. Kohti Ateenaa
Jätämme jäähyväiset Monemvasialle ja lähdemme paluumatkalle kohti elämää sykkivää Kreikan pääkaupunkia, Ateenaa. Pidämme lounastauon Loutrakin kaupungissa. Saavumme iltapäivällä Ateenaan, jossa teemme panoraamakierroksen bussilla ja majoitumme ydinkeskustaan Airotel Parthenon hotelliin.

Torstai 26.4. Ateenan ihmeet
Tutustumme Ateenan sekä koko länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin symboliin, Akropolis-kukkulaan. Akropolilta laskeudumme alas vehreälle antiikin Agoralle, joka oli muinaisen Ateenaan kaupan, yhteiskunta- ja poliittisen elämän keskus. Vapaa-aikaa.

Perjantai 27.4. Kotimatka   
Klo 11:50 Aegean Airlinesin suora reittilento lähtee Helsinkiin, jonne saavutaan klo 15:35.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme

Matkan hinta/henkilö:
1.498 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.839 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

Opas Pirjo Frangopoulos
Yli 30 vuotta Kreikassa asunut Pirjo Frangopoulos on opiskellut psykologiaa ja pedagogiikkaa, ja on koulutukseltaan vyöhyketerapeutti, hieroja sekä myös kuntohoitaja. Pirjon vankka ammattitaito ja laaja Kreikan kulttuurin, historian, sekä nykypäivän tuntemus ovat vailla vertaa. Pirjo on opastanut yli 10 vuoden kokemuksella lukuisia erilaisia teema- ja ryhmämatkoja Manner-Kreikassa sekä saarilla. Vapaa-aikanaan hän mielellään patikoi, viettää aikaa omalla oliivitilalla sekä kirjallisuuden parissa.

Joogaohjaaja Esko Koski-Laulaja
Kreikassa vakituisesti asuvasta jooga-ohjaaja Esko Koski-Laulaja on intohimoinen terveen mielen & kehon sekä vegaani – raakaruoan puolestapuhuja, ammattikokki sekä kouluttaja ja pian myös oman vegaaniravintolan omistaja!
 

Lue ja lisää kommentteja ()