Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
7 vrk
Alk/hlö
1498 €
Voi Hyvin - Fuengirolassa 3.-10.11.2018

Voi Hyvin - Fuengirolassa 3.-10.11.2018

Voi Hyvin - Fuengirolassa 3.-10.11.2018

Lähde Espanjan Aurinkorannikolle joogaohjaaja ja Lightfulness Coach Monika Mäkitalon kanssa. Luvassa on hyvinvointia jooga- ja meditaatio-harjoituksin, lightfulnessin saloja sekä meditatiivista luontokävelyä. Kuulemme myös luentoja kirurgian korvaavasta kauneudenhoidosta sekä kauneusalan yrittäjyydestä Aurinkorannikolla. Hyvinvoinnin ohella tutustumme ympäristöön.

Alustava matkaohjelma
Lauantai 3.11. Helsinki - Malaga
Lentoaikataulu: Helsinki - Malaga SK4307 klo 19:40-23:25
Kuljetus IPV Palace & Spa hotelliin Fuengirolaan ja majoittuminen

Sunnuntai 4.11. Joogaa, meditaatiota ja kaupunkierros Fuengirolan alueella
Kävelemme kauniille Sohailin linnan puistoalueelle, jossa Monikan johdolla teemme omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen lempeän ja rentouttavan joogaharjoituksen. Aamun liikunnallisen osuuden jälkeen lähdemme tutustumaan Fuengirolan kaupunkiin ja lähialueeseen kaupunkijunalla. Lounas. Päätämme päivän meditaatiohetkeen.

Maanantai 5.11. Lightfulness-harjoituksia, luentoja ja espanjalainen ilta
Aamupäivällä teemme Lightfulness – ja meditatiivisia harjoituksia aiheena: "Oma elämänpolku ja elämäntehtävän selkiinnyttäminen". Iltapäivällä pääsemme kuulemaan luentoja kirurgian korvaavasta kauneudenhoidosta sekä kauneusalan yrittäjyydestä Aurinkorannikolla. Luennoitsijana toimivat Hanna Raitio ja Kristiina Tähtinen. Luentojen jälkeen nautimme illallisen yhdessä illan vieraiden kanssa.

Tiistai 6.11. Joogaaja flamenco-illallinen
Ennen aamiaista aamuvirkuille on tarjolla meditaatiota rannalla. Päivällä on aikaa käydä suosituilla markkinoilla Fuengirolassa tekemässä ihania löytöjä.  Iltapäivällä on mahdollisuus osallistua syvästi rentouttavaan ja venyttelevään joogaharjoitukseen. Iltaa vietämme suositussa Tipi Tapa-ravintolassa, jossa nautimme illallisen flamencon tahdissa.

Keskiviikko 7.11. Hyvää oloa luonnosta
Lähdemme bussilla rannikkoa seuraten kohti Esteponan kaunista aluetta. Retkellä tutustumme luonnonmukaiseen kosmetiikkaan Aloe Vera – tilalla ja sieltä voi hankkia myös kotiin tuomiset suoraan tilalta. Retkemme jatkuu kauniille Sierra de la Nievesin vuoristoalueelle, joka on kuuluisa kauniista maisemistaan sekä appelsiini- ja oliivipuistaan. Vierailemme pienessä ja idyllisessä Mondan kylässä ja pääsemme vierailulle paikalliselle pienelle maatilalle, jossa oliivien keruu on täydessä vauhdissa. Lounas isäntäväen tarjoamana kauniiden maisemien ympäröimänä.

Torstai 8.11. Ihastuttava Mijaksen kylä ja meditatiivinen luontokävely
Lähdemme paikallisbussilla ihastuttavaan Mijaksen kylään.  Teemme noin 1,5 tuntia kestävän rauhallisen patikoinnin aiheena "Meditatiivinen luontokävely—miten luonnon elementit auttavat meitä."  Lounas Mijaksen kylässä.

Perjantai 9.11. Lightfulness-harjoituksia
Aamupäivällä teemme Lightfulness–  ja meditatiivisia harjoituksia aiheena  "Helpotusta ja uutta näkökulmaa ihmissuhteisiin".  Tauon jälkeen jatkamme Lightfulness -harjoituksia ja teemme viikon yhteenvedon aiheena "Omat Unelmat Todeksi!". Illallinen.

Lauantai 10.11. Kotimatka
Lentoaikataulu: Malaga - Helsinki SK4308 klo 13:05-18:50

Matkanjohtaja Monika Mäkitalo
Monika Mäkitalo on jooga- ja meditaatio opettaja, sekä Lightfulness Coach. Harjoitukset tehdään aina osallistujaa itseään ja kehoa kunnioittaen, tavoitellen tasapainoista, rauhallista ja iloista olotilaa. "Käytän harjoituksissa joogan ja meditaation eri muotoja, sekä elämänhallinta oppeja, joita olen myös oman kokemuksen kautta todennut toimiviksi."

HUOM! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.498 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.779 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

 

 

 

 

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()