Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
1489 €
Salzburgin musiikkijuhlat 29.7.-1.8.2018

Salzburgin musiikkijuhlat 29.7.-1.8.2018

Salzburgin musiikkijuhlat 29.7.-1.8.2018

Tervetuloa CWT Kaleva Travelin matkalle Salzburgin musiikkijuhlille, jolloin Mozartin lumoava syntymäkaupunki Alppien juurella on puettu festivaalitunnelmaan. Suomeksi opastetun matkan hintaan sisältyy lentojen, majoituksen ja kuljetuksien lisäksi kaupunkikierros, aterioita, retki Hitlerin Kotkanpesään ja liput Wienin filharmonikkojen konserttiin. Lisämaksusta saat liput kauttamme myös Mozartin Taikahuilu-oopperaan. Aikaa jää myös ostoksiin ja ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttimiseen.

Alustava matkaohjelma
Sunnuntai 29.7. / Helsinki – München - Salzburg
Lentoaikataulu: Helsinki- München AY1401 klo 08:00-09:30
Suomalainen paikallisopas, Alexandra Paulomo vastaanottaa ryhmän lentoaseman tuloaulassa. Siirrymme kentältä suoraan Salzburgiin, jossa nautimme lounaan. Majoittuminen Salzburgin keskustaan Altstadt KasererBräu hotelliin ja vapaa-aikaa. Illalla on vuorossa Wiener Philharmoniker - konsertti suuressa oopperatalossa. Ennen konserttia nautimme aperitiivin keskellä juhlahumua.

Maanantai 30.7. / Kaupunkikierros kävellen  
Tutustumme vanhaan kaupunkiin kävellen oppaan johdolla. Parin tunnin kävelykierroksen aikana näemme tämän viehättävän barokkikaupungin  tunnetuimmat nähtävyydet sekä kuulemme ihmisistä ja perinteistä, kulttuurista ja kansan ja kaupungin saloista.  Loppupäivä on vapaa nauttia Salzburgin tunnelmasta ja juhlaviikkojen ohjelmasta.

Tiistai 31.7. / Lisämaksullinen ooppera ”Taikahuilu”
Päivä on vapaa-aikaa. Illansuussa nautimme yhdessä ylellisen festivaali-illallisen vanhassa kaupungissa.
Klo 19:30 halukkailla on mahdollisuus nähdä Wolfgang A. Mozartin ooppera Taikahuilu. Saksan- ja englanninkielinen tekstitys. Uusi tuotanto. Lippu tulee varata ja maksaa matkavarauksen yhteydessä. Varaus on sitova ja takaisinmaksua ei ole. Lipun hinta: 286,00€/henkilö, kat. 3.

Keskiviikko 1.8. / Kotkanpesä ja paluu Suomeen
Aamiaisen jälkeen suuntaamme Baijerin vuoristoon, Obersalzberg-vuorelle. Ajamme pientä ja mutkikasta vuoristotietä lähes vuoren huipulle, jossa sijaitsee Hitlerin majatalo 1834 metrin korkeudessa. Viimeinen bussimatka tehdään erikoisbusseilla ja  täältä jatkamme 124 metriä ylös hissillä. Hyvällä säällä täältä avautuu mykistyttävät näkymät Baijerin sekä Itävallan vuoristoon ja laaksoihin, ehkä jopa Salzburgin linnakkeelle asti. Matkalla lentokentälle nautimme lounaan. Lentokentälle saavumme noin klo 17:00.
Lentoaikataulu: München-Helsinki AY1406 klo 19:10-22:35

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.489 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.639 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

                

Lue ja lisää kommentteja ()