Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
998 €
Kuvagalleria
Raakel Lignellin Berliini 28.9.-1.10.2018

Raakel Lignellin Berliini 28.9.-1.10.2018

Raakel Lignellin Berliini 28.9.-1.10.2018

Viulistina, juontajana ja kolumnistina tunnettu Raakel Lignell johdattaa Apu-lehden lukijat Berliinin miljoonakaupunkiin, joka tunnetaan mielenkiintoisesta menneisyydestä ja monipuolisesta kulttuuri- ja museotarjonnasta. Raakelin johdolla perehdymme myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Berliinin lisäksi tutustumme Potsdamiin ja sen kuuluisimpaan linnaan, Sanssoucin palatsiin.

Alustava matkaohjelma
Perjantai 28.9. Helsinki – Berliini
Lentoaikataulu: Helsinki - Berliini AY1431 klo 07:50 - 08:45
Tapaamme Berliinin kentällä suomalaisen paikallisoppaan. Aloitamme Berliinin tutustumisen kiertoajelulla, jonka aikana tulemme saamaan hyvän yleiskuvan kaupungista. Kierroksen kesto on noin 3 tuntia. Päätämme kierroksen lounaaseen, jonka jälkeen majoitumme hyvätasoiseen Relaxa Hotel Stuttgarter Hof- hotelliin.
                    
Lauantai 29.9. Hyvinvointia, nostalgiaa ja klassisen musiikin iltakonsertti
Aloitamme päivän kuulemalla Raakelin mietteitä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Luennon jälkeen halukkaat voivat osallistua puolen tunnin vetreyttävään kehonhuolto jumppaan.

Iltapäivällä halukkaat voivat osallistua DDR-museo retkeen. DDR-museo antaa realistisen kuvan elämästä Itä-Saksassa. Museo vie vierailijat epätavalliselle matkalle kommunistiseen menneisyyteen. DDR-museossa pääpaino on arkielämässä ja kulutustavaroissa Trabantista olohuoneen tai vaikkapa vessan sisustukseen. Kaappeihin voi kurkistaa ja tavaroihin saa koskea. Museon vieressä toimii suosittu DDR-ravintola Domklause, josta saa tyypillistä itäsaksalaista ruokaa. Retki tulee varata matkavarauksen yhteydessä Retken hinta on 103 €/henkilö sis. suomenkielisen opastuksen ja sisäänpääsyn museoon.

Illalla halukkaat voivat osallistua klassisen musiikin konserttiin Charlottenburgin linnassa.  Opastettu kierros linnassa alkaa klo 16:30, kesto 1,5 tuntia. Konsertti alkaa klo 20:00 ja päättyy klo 22:15 (yksi tauko konsertin aikana)
Satumaista barokki- ja klassisen musiikin melodioita Preussin kuninkaallisen loiston ympäröimänä ja Konzerthausorchester Berlinin soittamana. Kamarikonsertin solistit ovat pukeutuneet autenttisiin historiallisiin asuihin. Illan aikana kuullaan mm. Bachia, Vivaldia ja barokkimusiikin helmiä. Preussin kuningas Fredrik I rakennutti palatsin vaimolleen Sophie Charlottelle. Linna kärsi pahoja tuhoja toisessa maailmansodassa, mutta sodan jälkeen se entisöitiin kuitenkin vanhaan loistoonsa. Nykyään linna toimii museona ja kuuluu puutarhoineen kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin. Loistelias Charlottenburgin linna ja sen historiallinen tunnelma tarjoavat täydelliset puitteet unohtumattomalle kulttuuriselle kokemukselle. Retki tulee varata matkavarauksen yhteydessä.  Konsertin hinta on 69 €/henkilö.

Sunnuntai 30.9. Päiväretki Potsdamiin
Suuntaamme entiseen kuninkaalliseen pääkaupunkiin, Potsdamiin. Potsdamin alueelta löytyy yhteensä jopa 12 linnaa. Tutustumme Potsdamin linnoista kuuluisimpaan, Sanssouciin. Linnaa pidetään rokokoo‐kauden yhtenä tyyppiesimerkkinä.  Linnan puutarha on aivan oma nähtävyytensä. Retken hintaan sisältyy lounas.

Maanantai 1.10. Kotimatka
Kuljetus lentokentälle
Lentoaikataulu: Berliini - Helsinki AY1434 klo 13:15 - 16:05.

Matkanjohtaja
Raakel Lignell, viulisti, juontaja, kolumnisti, tietokirjailija, joka on kiinnostunut kulttuurista, hyvinvoinnista sekä matkailusta. 5 lapsen äiti, isoäiti.  Asuu Sipoossa miehensä ja 2 koiransa kanssa. "Berliini on vanhan opiskelukaupunkini, se on runsaudensarvi, josta löytää aina uutta ihasteltavaa. Rikas kulttuuri-ruoka-ja shoppailutarjonta sekä elävä katukuva takaavat rakastumisen kaupunkiin. Hintataso on myös ilahduttava."

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
   998 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.259 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()