Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
6 vrk
Alk/hlö
1779 €
Pohjois-Portugalin helmiä 13.-19.10.2018

Pohjois-Portugalin helmiä 13.-19.10.2018

Pohjois-Portugalin helmiä 13.-19.10.2018

Pohjois -Portugalissa on kiehtovaa historiaa, Unescon maailmanperintökohteita sekä mieli-kuvituksellisia linnoja. Vanhat keskiaikaiset kaupungit ja Douro jokilaakso hurmaavat kauneudellaan. Matkanjohtajana toimii Portugalissa asuva maan tavat  ja kulttuurin perusteellisesti tunteva paikallisopas.

Alustava matkaohjelma
Lauantai 13.10. Helsinki-Lissabon
Lentoaikataulu:
TP791 Helsinki-Lissabon TP791 klo 07:00-09:55
Tapaamme  lentokentällä Portugalissa asuvan paikallisoppaan, Daniel Korhonen Fernandesin. Teemme kaupunkikierroksen tutustuen kaupunkiin. Lounas ja majoittuminen My Story Tejo - hotelliin.

Sunnuntai 14.10. Linnojen Sintra ja pittoreski Cascais
Teemme kokopäiväretken Sintran kauniiseen pikkukaupunkiin sekä sen ympäristöön. Tämä Unescon maailmanperintökohde on kuuluisa upeista linnoistaan. Mielikuvituksellisin linna on 1800-luvulla rakennettu Portugalin kuningasperheen kesäkoti, Pena-palatsi. Käymme tutustumassa tähän epätodelliseen luomukseen ja ihmettelemme eri pastellivärein sävytettyjä torneja sekä monien tyylilajien harmonista yhdistelmää. Lounaan jälkeen kierrämme Manner-Euroopan läntisimmän niemen, Cabo da Rocan ja Cascaisin viehättävään lomakaupungin kautta takaisin Lissaboniin.

Maanantai 15.10. Obidos - Nazare - Porto
Matkalla Portoon pysähdymme Óbidossa, keskiaikaisten muurien ympäröimässä pikkukaupungissa. Lounasta nautimme Atlantin rannalla, Nazaréssa. Saavumme illansuussa Portugalin toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Portoon ja majoitumme Hotel Carris Porto Ribeira-hotelliin.

Tiistai 16.10. Porton kaupunkikiertoajelu
Tutustumme Porton kaupunkiin ja kuulemme samalla kaupungin historiasta ja nykypäivän elämänmenosta. Kierroksen aikana käymme tutustumassa Sandemanin portviinikellariin sekä 1800-luvulla rakennettuun Pörssitaloon. Rakennus on aikansa arkkitehtien, sisustajien ja taiteilijoiden luoman uusklassisen arkkitehtuurin helmi. Illalla nautimme perinteisen portugalilaisen keittiön antimia yhdistettynä fado- ja kansanmusiikkiesityksiin.

Keskiviikko 17.10. Vihreä viini, Guimaraes ja Amarante
Pääsemme ihailemaan Douro-joen kulttuurimaiseman upeita näkymiä; kauniin vehreätä luontoa, viiniviljelmiä ja Pohjois-Portugalin maalaismaisemia. Saavumme ensin keskiaikaiseen Guimaraesiin, jota pidetään Portugalin valtion kehtona. Jatkamme matkaa Amaranten tunnelmalliseen kylään ja nautimme lounaan. Käymme tutustumassa Quinta da Aveledan viinitilan tuotantoprosessiin. Tila tunnetaan raikkaan pirskahtelevien viinien lisäksi yhdestä alueen viehättävimmistä puutarhoista ja vuosisatoja vanhasta herrainkartanostaan. Majoitumme Douro Royal Valley hotelliin.

Torstai 18.10. Kauneinta Douroa
Päivän aikana näemme kauneinta jokilaakson osaa sekä jokilaivasta että bussista käsin.  Maisemat ovat vaikuttavat ja pengerretyt vuorten rinteet kertovat omaa tarinaa valtavasta uurastuksesta viinituotannon historiassa. Vierailemme maineikkaalla Quinta da Pacheran viinitilalla, joka on yksi alueen vanhimmista. Lounaan jälkeen nousemme laivaan ja vietämme noin kaksi tuntia risteillen kuvauksellisella reitillä Reguasta Pinhaoon, josta palaamme bussilla hotelliin

Perjantai 19.10. Coimbra - Fatima ja kotimatka
Suuntaamme kohti etelää ja Coimbran yliopistokaupunkia, jossa jalkaudumme bussista ja tutustumme viehättävään keskustaan ja sen kuuluisaan yliopistoon ja sen kirjastoon. Nautimme myös lounaan Coimbran vanhan kaupungin sydämessä. Ennen lentokentälle saapumista pysähdymme vielä Fatimassa, joka tunnetaan erityisesti kristittyjen pyhiinvaelluspaikkana.
Lentoaikataulu:
TP792 Lissabon-Helsinki klo 23:25-06:00+1(20.10.).

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.779 € jaetussa kahden hengen huoneessa
2.289 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku


 

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()