Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
4 vrk
Alk/hlö
1398 €
Pääsiäismatka Dresdeniin 29.3.-2.4.2018

Pääsiäismatka Dresdeniin 29.3.-2.4.2018

Pääsiäismatka Dresdeniin 29.3.-2.4.2018

Pääsiäismatkalla keväiseen Dresdeniin tulevat tutuksi ainutlaatuiset taideaarteet sekä Meissenin kuuluisat posliinit. Käymme myös viinitilalla sekä tutustumassa sistersiläisluostariin elämään. Pääsiäisen tunnelmaan pääsemme seuraamalla Sorbi-heimon kansanperinteiseen kuuluvaa juhlavaa pääsiäisratsastusta.  Suomen Kuvalehden lukijamatkalla oppaana toimii Sirkka-Liisa Aalto.

Alustava matkaohjelma
Torstai 29.3. Helsinki – Dresden
Klo 07:50 Finnairin suora lento Berliiniin, jonne saavumme klo 08:45.  Tapaamme paikallisoppaan Sirkka-Liisa Aallon Berliinin kentällä. Ajamme Dresdeniin, missä teemme kävelykierroksen ja majoitumme QF hotelliin, Dresdenin keskustaan. Illallinen.
                    
Perjantai 30.3. Dresdenin taideaarteita
Aamupäivällä tutustumme Residenssi-palatsin aarrekammiomuseoon, jossa on näytteillä ainutlaatuisia aarteita sekä taidokkaita 1500–1700 -luvun kultasepän töitä.

Klo 16:00,kesto 3 h
Halukkailla on mahdollisuus osallistua Matteus Passio-konserttiin, missä esiintyy kuuluisa Dresdenin Kreuz-poikakuoro. Lipun hinta: 35,00€/hlö. Liput tulee varata ja maksaa matkavarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 26.1.2018. Tilaus on heti sitova. Lippuja on rajoitettu määrä.

Klo 19.00
Halukkailla on mahdollisuus nähdä Giuseppi Verdin Rigoletto-ooppera. Oopperassa esiintyy suomalainen sopraano Tuuli Takala. Lipun hinta: 96,00€/henkilö, 2.kategoria. Liput tulee varata ja maksaa matkavarauksen yhteydessä, kuitenkin viimeistään 26.1.2018. Tilaus on heti sitova. Lippuja on rajoitettu määrä.

Lauantai 31.3. Meissen
Teemme retken viinistä ja posliinista tunnettuun Meissenin keskiaikaiseen kaupunkiin. Käymme tutustumassa posliininvalmistukseen ja nautimme siellä juhlavat päiväkahvit leivosherkkujen kera. Teemme myös lyhyen kävelykierroksen Meissenin keskustassa. Paluumatkalla käymme Prinssi zur Lippen viinitilalla, missä nautimme lounaan ja maistelemme talon viinejä.
                  
Sunnuntai 1.4. Mariensternin sistersiläisluostari ja pääsiäisperinteitä
Teemme kiertoajelun bussilla keskustan ulkopuolelle Elben rannoille,idylliseen jugendhuviloiden kaupungin osaan ja ylitämme Dresdenin kauneimman sillan. Kiertoajelun jälkeen tutustumme Mariensternin sistersiläisluostariin, missä nunnat asuvat ja elävät yhä Pyhän Benediktuksen sääntöjen mukaan. Iltapäivällä seuraamme Sorbi-heimon perinteistä ja juhlavaa pääsiäiskulkuetta, joka on kuulunut Sorbien perinteisiin jo 1500-luvulta lähtien.  Illallinen.

Maanantai 2.4. Kotimatka
Lähdemme kotimatkalle Berliinin kautta, missä teemme lyhyen kiertoajelun ja nautimme päätöslounaan. Finnairin suora iltalento lähtee Helsinkiin klo 19:20, jonne saavumme klo 22:10.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.398 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.659 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

Lue ja lisää kommentteja ()