Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
4 vrk
Alk/hlö
1198 €
Pääsiäismatka Český Krumlov & Praha 14.-18.4.2017

Pääsiäismatka Český Krumlov & Praha 14.-18.4.2017

Pääsiäismatka Český Krumlov & Praha 14.-18.4.2017

Český Krumlov & Praha – yhdistelmämatkalla koet kaksi kaunista Tšekin helmeä. Ajamme ensin Wachaun viinialueen kautta idylliseen Český Krumlovin kaupunkiin, jonka upea keskiaikainen linna ja tunnelmalliset mukulakivikadut hurmaavat. Jatkamme Prahaan, johon tutustumme sekä kävellen että risteillen. Käymme myös klassisen musiikin konsertissa sekä tutustumme Kutná Horan erikoiseen luukirkkoon. 

Alustava matkaohjelma
Perjantai 14.4. Helsinki-Wien - Český Krumlov

Finnairin suora lento klo 08:30 Wieniin, jonne saavumme klo 09:55. Suomalainen matkanjohtaja vastaanottaa ryhmämme. Ajamme Wachaun viinialueelle ja käymme Melkin viehättävässä pikku kaupungissa. Maistelemme paikallisia viinejä sekä nautimme lounaan. Jatkamme matkaa historialliseen pikkukaupunkiin nimeltään Český Krumlov. Tämä pieni ja idyllinen keskiaikainen kaupunki sijaitsee Etelä-Böömissä ja on Unescon maailmanperintökohde.  Majoitumme kaupungin keskustaan Leonardo hotelliin.
 

Lauantai 15.4.  Český Krumlovin kaupunkikierros
Teemme kävelykierroksen kaupungilla ja tutustumme sen päänähtävyyteen, Český Krumlovin linnaan ja sen upeaan puutarha-alueeseen.  Linna on yksi Keski-Euroopan suurimmista, noin 40 eri rakennuksen kompleksi. Linnassa on upea taidekokoelma, jossa on nähtävillä myös vanhoja huonekaluja ja kuuluisa naamiaissali.  Linnan sisätilojen jälkeen teemme kierroksen linnan puutarhassa. Päätämme retken lounaaseen.  Loppupäivä on vapaa omiin mieltymyksiin. Kylän keskusta on rauhoitettu autoilta ja sen mukulakivin päällystetyillä kujilla on mukava käyskennellä kiireettömästi pastellinsävyisiä taloja ihaillen. Keskustan kujilta löytyy myös useita tunnelmallisia tavernoita, joihin voi poiketa sisään ja nauttia vaikka paikallisen oluen.                                                    

Sunnuntai 16.4. Prahaa kohti  
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme kohti Prahaa. Matkalla tutustumme ensin noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan České Budejoviceen, jossa käymme tutustumassa Budweiserin olutpanimoon. Käymme myös vanhan kaupungin aukiolla, jossa nautimme lounaan.  Ennen Prahaan saapumista teemme vielä pysähdyksen Unescon suojelukohteessa, Holešovicen kylässä, jossa tutustumme böömiläiseen maalaisbarokkiin. Jatkamme Prahaan ja majoitumme keskustaan  Century Old Town  hotelliin

Maanantai 17.4. Kävelykierros ja jokiristeily
Teemme Prahan kävelykierroksen alkaen Václavin aukiolta ja päättyen kuuluisalle Kaarlen sillalle, josta siirrymme jokiristeilyalukselle. Teemme tunnin mittaisen jokiristeilyn siemaillen samalla kuohuviiniä. Päätämme retken lounaaseen.  Iltapäivä on vapaa omiin mieltymyksin ja illalla ohjelmassa on klassisen musiikin konsertti.

Tiistai 18.4. Kutná Hora ja kotimatka
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen lähdemme Kutná Horan kaupunkiin, jonka päänähtävyyksiin kuuluu gotiikkaa edustava viisilaivainen Pyhän Barbaran katedraali 1300-luvulta sekä Neitsyt Marian katedraali.  Kutná Horasta löytyy myös erikoinen ”luukirkko”, jonka karmivana erikoisuutena on kirkon koristelu, joka on tehty erilaisista ihmisluista. Kirkossa on mm. luista tehty kattokruunu sekä Schwarzenbergin vaakuna.  Nautimme lounaan päivän aikana. Finnairin iltalento Helsinkiin klo 19:30, Helsingissä klo 22:35.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta:
1.198€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
1.319€/hlö yhden hengen huoneessa
Hintoihin lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22€/lasku.

Lue ja lisää kommentteja ()