Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
1089 €
Keski-Englannin lumoavat puutarhat 22.-25.5.2017

Keski-Englannin lumoavat puutarhat 22.-25.5.2017

Keski-Englannin lumoavat puutarhat 22.-25.5.2017

Tervetuloa tutustumaan Keski-Englannin viehättäviin puutarhoihin. Matkan aikana näemme keskiaikaisia kyliä, suurenmoisia historiallisia rakennuksia sekä toinen toistaan kauniimpia puutarhoja.  

Alustava matkaohjelma:
Maanantai 22.5. Helsinki-Manchester - Chester
Klo 08:25 Finnairin suora aamulento Helsingistä Manchesteriin, jonne saavumme klo 09:25.  Suomalainen, Iso-Britanniassa asuva paikallisopas on ryhmäämme vastassa lentokentällä. Aloitamme matkan vierailulla Arley Hall-kartanossa ja sen puutarhassa, joka on ainutlaatuinen koko saarivaltiossa. Käymme tutustumassa myös ”Vuoden Puutarhuri” – palkinnon voittaneen Sue Beesly´n kotiin ja puutarhaan.  Lounas ja majoittuminen Chesterin keskustahotelliin, Hallmark Chester The Queen Hotel***.

Tiistai 23.5. Puutarhoja ja suklaata
Aloitamme päivän romanttisessa Cholmondeley Castle & Gardens – puutarhassa, jossa kasvaa mm. ruusuja, pyökki-, tammi- ja hemlokkipuita, narsisseja, krookuksia, alppiruusuja ja magnolioita. Käymme myös kodikkaassa suklaapuodissa, jonka omistavat ovat tehneet ja myyneet erilaisia suklaakonvehteja jo lähes 20 vuoden ajan sekä arvostetulla taimitarhalla, jossa sanotaan olevan maan paras valikoima kasveja ja puutarhatarvikkeita. Tänne 20 hehtaarin suuruiselle alueelle mahtuu myös oma puutarha, jolle on ansaitetusti myönnetty useita Royal Horticultural Society - palkintoja. Lounas.

Keskiviikko 24.5. Ness Gardens-kasvitieteellinen puutarha ja Chester
Aamupäivällä tutustumme Ness Gardens – kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on yksi maan kattavimpia. Puuvillaparoni Arthur Kiplin Bulley perusti tämän puutarhan 1800-luvun lopussa intohimonaan istuttaa ulkomaalaisia kasvilajeja Englantiin. Nykyään puutarha kuuluu Liverpoolin yliopistolle. Iltapäivällä teemme kävelykierroksen Chesterissä. Chester on roomalaisten perustama kaupunki ja sen keskiaikainen keskusta on upea ja ostosmahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Lounas.

Torstai 25.5. Kotimatka
Matkalla lentokentälle pysähdymme Dunhamin kylässä tutustuen kylän vanhaan Dunham Massey Hall- kartanoon, jossa on nähtävillä mm. hopeaesineitä sekä Joshua Reynoldsin maalauksia. Kartanon eteläpuolella on valtava peurapuisto ja kartanon puutarha on entisöity näyttämään samalta kun se oli 1900-luvun alussa. Lounas. Finnairin iltalento Helsinkiin klo 17:50, jonne saavumme klo 22:30.

Huom. Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta:
1.089 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa
1.214 €/hlö yhden hengen huoneessa
Hintoihin lisätään CWT Kaleva Travelin palvelumaksu 22€/lasku.

Lue ja lisää kommentteja ()