Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
1196 €
Kuvagalleria
Kehon ja mielen hellintää Itävallassa 11.-14.6.2018

Kehon ja mielen hellintää Itävallassa 11.-14.6.2018

Kehon ja mielen hellintää Itävallassa 11.-14.6.2018

Lähde Itävaltaan joogaohjaaja ja Lightfulness Coach Monika Mäkitalon johdolla. Luvassa on kokonaisvaltaista hyvinvointia jooga- ja meditaatio-harjoituksin, lightfulnessin saloja, meditatiivista luontokävelyä ja rentoutumista kylpylän lämpimissä vesissä. Bad Blumaun kylpylähotelli on jo itsessään kuin taideteos ja nähtävyys. Lopuksi tutustumme keskiaikaiseen Grazin kaupunkiin.

Alustava matkaohjelma:
Maanantai 11.6.
Klo 08:30 Finnairin suora lento Wieniin, jonne saavutaan klo 09:55. Jatkamme Bad Blumaun kylpylähotelliin. Yhteisen lounaan jälkeen on aikaa tutkailla hotellin palveluita ja ympäristöä. Ennen illallista kokoonnumme joogasaliin ja käymme läpi päivien ohjelmaa sekä pidämme reilun tunnin mittaisen rentouttavan jooga- ja meditaatiohetken. Illallinen.

Tiistai 12.6.
Aloitamme päivän lempeällä ja herättelevällä aamujoogalla. Aamiaisen jälkeen Monika johdattaa meidät lightfulnessin saloihin (sään salliessa ulkona). Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa nauttia kylpylän palveluista tai tutkailla ympäristöä pyöräillen tai kävellen. Ennen illallista jatkamme päivää meditatiivisella luontokävelyllä ja kuulemme luonnon elementeistä sekä luonnon parantavista voimista. Illallisen jälkeen päätämme päivän rentoutumis- ja meditaatiohetkeen.

Keskiviikko 13.6.  
Aloitamme päivän aamumeditaatiolla. Aamiaisen jälkeen uppoudumme jälleen lightfulnessin saloihin. Lounaan jälkeen on vapaa-aikaa nauttia kylpylän palveluista tai tutkailla ympäristöä pyöräillen tai kävellen. Ennen illallista fiilistelemme hyvän olon joogaharjoituksella. Illallinen.

Torstai 14.6.   
Aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen tutustumme keskiaikaiseen Grazin kaupunkiin. Teemme siellä kävelykierroksen englanninkielisen paikallisoppaan johdolla sekä näemme Grazin tärkeimmän nähtävyyden, Linnavuoren, josta avautuu hienot näkymät yli Grazin kattojen kohti ympäröivää vuoristoa. Aikaa jää myös omatoimiseen lounaaseen.  Finnairin iltalento Wienistä Helsinkiin lähtee klo 19:20, jonne saavumme klo 22:40.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme

Matkan hinta/henkilö:
1.198 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.359 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

Matkanjohtaja Monika Mäkitalo
Monika Mäkitalo on jooga- ja meditaatio opettaja, sekä Lightfulness Coaching™ -henkisen hyvinvoinnin ohjaaja. Harjoitukset tehdään aina osallistujaa itseään ja kehoa kunnioittaen, tavoitellen tasapainoista, rauhallista ja iloista olotilaa. "Käytän harjoituksissa joogan ja meditaation eri muotoja, sekä elämänhallinta oppeja, joita olen myös oman kokemuksen kautta todennut toimiviksi."

Lue ja lisää kommentteja ()