Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
1589 €
Carmen-ooppera ja Bodensee-järven alppimaisemia 17.-20.8.2017

Carmen-ooppera ja Bodensee-järven alppimaisemia 17.-20.8.2017

Carmen-ooppera ja Bodensee-järven alppimaisemia 17.-20.8.2017

Lindaun ihastuttava saarikaupunki, historiallinen Konstanz, Mainaun kuuluisa kukkaissaari, ihastuttavia puutarhoja ja matkan kohokohtana espanjalaisten rytmien siivittämä Carmen-ooppera Bregenzin järvinäyttämöllä. Suomen Kuvalehden lukijamatkalla oppaana toimii Sirkka-Liisa Aalto.

Alustava matkaohjelma
Torstai 17.8. Helsinki-Zürich-Lindau-Dornbirn
Klo 07:55 Finnairin suora lento Zürichiin, jonne saavutaan klo 09:40. Sirkka-Liisa Aalto vastaanottaa ryhmämme. Lähdemme kohti Bodensee-järveä, missä vietämme muutaman tunnin ihastuttavassa Saksan Baijerille kuuluvassa Lindaun saarikaupungissa. Lounaan jälkeen jatkamme matkaa Itävallan puolelle Dornbirniin, jonne majoitumme Vienna House Martinspark hotelliin. Illalla näemme Carmen-oopperan Bregenzin järvinäyttämöllä.

Perjantai 18.8. St. Gallen ja Konstanz
Jatkamme Konstanziin, Sveitsin ja Saksan rajalle. Upeiden alppimaisemien saattelemana pysähdymme matkan varrella Sveitsin puolella historiallisessa St. Gallenin pikkukaupungissa, missä tutustumme  kaupungin luostariin ja sen vaikuttavaan kirjastoon. Täältä jatkamme Sveitsin puoleista järvenrantaa pitkin Konstanziin, jonka historialliseen keskustaan tutustumme majoituksen jälkeen kävellen. Hotel Halm. Illallinen.
                                                                                      
Lauantai 19.8. Mainaun kukkasaari
Tutustumme Mainaun kukkaissaareen, jonka kukkaistutukset ovat tarkoin suunniteltuja eri vuodenaikojen vaihtelujen mukaan. Elokuussa on vielä kesäkukintaa ja myös ruusuja kukassa. Nähtävillä on myös suuri määrä taimikasveja sekä ruukuissa että kukkapelloissa ilahduttamassa katselijoita. Mainaun saaren erikoisuus on myös Perhostalo - todellinen trooppinen maailma, jossa asustaa eksoottisia perhosia noin 80 eri lajia. Vapaa-aikaa ja lounas.

Sunnuntai 20.8. Ittingen ja kotimatka
Matkalla lentokentälle pysähdymme Ittingenissä, jossa käymme tutustumassa viehättävään historialliseen Kartause- munkkikunnan entiseen luostarimuseoon ja sen puutarhaan, jossa kasvaa yli 1000 ruusupensasta. Lounas. Finnairin iltalento Helsinkiin klo 16:30, jonne saavumme klo 19:10.
                                          
Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.589 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.769 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()