Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
4 vrk
Alk/hlö
1192 €
Aktiiviloma Sloveniassa 27.-31.8.2018

Aktiiviloma Sloveniassa 27.-31.8.2018

Aktiiviloma Sloveniassa 27.-31.8.2018

Lähde hakemaan uutta potkua ja energiaa syksyyn Bledin kauniilta vuoristojärveltä, idyllisistä pikkukylistä ja jylhistä kansallispuistoista patikoiden ja pyöräillen.
Peruskunto on riittävä ja tahti leppoisa.

Alustava matkaohjelma:
Maanantai 27.8. Helsinki – Ljubljana - Bled
Klo 16:50 Finnairin suora lento Ljubljanaan, jonne saavutaan klo 18:30. Paikallisopas Marketa Sindelova on vastassa kentälle ja ajamme Bledin. Majoitumme Astoria hotelliin. Tervetuloillallinen.

Tiistai 28.8. Patikoiden Vintgarin rotkoon
Aloitamme Blediin tutustumisen kipuamalla Bledin maamerkille, Bledin keskiaikaiseen linnaan, jossa odottaa häkellyttävän kaunis maisema. Jatkamme kävellen kiertämällä Bledin järveä noin puoliväliin asti. Jatkamme matkaa ohittaen vesiputouksia ja kodikkaita pikkukyliä aina Vintgarin rotkoon asti. Päivän patikointi on yhteensä noin 7 kilometriä. Lounas.

Keskiviikko 29.8. Pyöräillen Rodovna-joen laaksoon  
Pyöräilemme maalaiskylien kautta Radovna-joen laaksoon, josta löytyy paitsi kirkkaansininen joki, myös turkoosinsininen kalkkipitoinen lampi. Iltapäivällä käymme Bledin järven rannalla sijaitsevassa presidentti Titon huvilassa ja nautimme kuninkaalliseen tapaan lasin kuohuvaa leivoksen kera. Pyöräilyosuus on noin 25 km. Lounas.

Torstai 30.8. Pyöräillen Bohinjin laaksoon    
Pyöräilemme Triglavin kansallispuistoon, Bohinjin laakson alueelle, joka on ehdottomasti Bledin ympäristön kauneimpia alueita. Bohinjin päänähtävyys on Slovenian suurin järvi. Käymme tutustumassa myös entiseen juustolaan ja maistelemme slovenialaisia viinejä. Pyöräilyosuus on n. 25 km. Lounas.

Perjantai 31.8. Ljubljana ja kotimatka
Hyvästelemme Bledin ja lähdemme tutustumaan sympaattiseen Slovenian pääkaupunkiin, Ljubljanaan. Kaupunki ympäristöineen ihastuttaa vanhoine barokkirakennuksineen, kävelykatuineen ja siltoineen. Lounas. Finnarin lento Helsinkiin klo 19:25, jonne saavumme klo 23:00.

HUOM! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.192 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.282 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

 

 

Lue ja lisää kommentteja ()