Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
5 vrk
Alk/hlö
1480 €
Adventtimatka Roomaan 4.-9.12.2018

Adventtimatka Roomaan 4.-9.12.2018

Adventtimatka Roomaan 4.-9.12.2018

Alustava matkaohjelma

Tiistai 4.12. Helsinki - Rooma
Lähtö Finnairin suoralla reittilennolla AY1769 Helsingistä klo 16.20 Roomaan, jonne saavutaan klo 18.45. Opas on ryhmää vastassa Rooman lentokentällä.                        
Bussikuljetus Rooman historiallisen keskustan sydämessä arvokkaalla Piazza Farnesella sijaitsevaan Pyhän Birgitan luostarihotelliin Casa di S.Brigida. Yhteinen tutustumisillallinen Siljan, Hannan ja Kain johdolla.

Keskiviikko 5.12. Rooma      
Aamupäivällä  kaupunkikiertoajelu, jonka aikana tutustumme mm. keskiajan mosaiikkeihin 300-luvun Pyhän Konstantinan mausoleumilla, Pyhän Agnesen basilicaan ja katakombeihin. Vierailemme myös 800-luvun Pyhän Prasseden kirkossa sekä 1100-luvulta olevassa Pyhän Klemenssin kirkossa. Nautimme lounaan luostarissa. Iltapäivällä tutustumme Pyhän Birgitan elämään ja luostarin tiloihin. Kierroksen jälkeen yhteinen iltahetki MATKALLA RAKKAUTEEN. Lauluja ja ajatuksia elämän suurimman voiman, rakkauden, äärellä Hanna Ekolan ja Kai Jämsän johdolla.

Torstai 6.12.  Renessanssin Rooma
Aamiaisen jälkeen suuntaamme Janikulus-kukkulalle tutustumaan merkittävään renessanssihuvilaan, Suomen Rooman Instituuttiin Villa Lanteen. Tutustumme myös kukkulalla sijaitsevaan S.Pietro in Montorio ja Bramanten  kirkkoon ja temppeliin. Villa Farnesina on toinen merkittävä 1500-luvun alun renessanssihuvila, sen suunnitteli ja koristeli Rafaello ja hänen koulukuntansa. Kardinaalipalatsi Palazzo Corsini kuului 1600-luvulla kuningatar Kristiinalle. Näemme hienon Galleria Corsinin, jonka helmenä on Caravaggion Johannes Kastaja.
Iltapäivää vapaata yhteisestä ohjelmasta. Illalla MATKALLA JOULUUN, yhteinen itsenäisyyspäiväjuhla Hannan ja Kain johdolla.

Perjantai 7.12.  Barokin Rooma
Tämän päivän teemanamme on barokki. Kävelykierroksella näemme Piazza Navonan ja S.Luigi dei Francesi kirkon sekä Caravaggion Matteus -kappelin. Vierailemme myös paavien suuruuden ajalta säilyneessä Galleria Doria Pamphiljissa. Palatsin upeissa edustustiloissa olevan taidegallerian helmiä ovat kolme Caravaggion teosta sekä maailmantaiteen mestaritöihin kuuluva Velasquezin maalaama muotokuva suvun paavista Innocentius X.
Iltapäivä vapaata yhteisestä ohjelmasta. Illalla yhteinen iltahetki teemana MATKALLA KIITOLLISUUTEEN. Lauluja ja ajatuksia elämää kantavasta kiitoksesta Hannan ja Kain johdolla.

Lauantai 8.12. Rooma
Aamupäivällä vierailemme renessanssipalatsissa Altemps, jossa tutustumme maineikkaaseen Ludovisien antiikinajan Rooman veistoskokoelmaan.
Yhteinen läksiäisillallinen tunnetussa L’Eau Vive Nunnaravintolassa.

Sunnuntai 9.12. Rooma-Helsinki             
Päivä vapaata yhteisestä ohjelmasta. Lähtö lentokentälle klo 17.00.
Finnairin reittilento AY1764 lähtee klo 19.35 Roomasta Helsinkiin, jonne saavutaan klo 00.10 (+ 1).
 

HUOM! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.480 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.700 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

 

Lue ja lisää kommentteja ()