Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
4 vrk
Alk/hlö
1098 €
Adventtiaikaa Prahassa ja Baijerissa 1.-5.12.2017

Adventtiaikaa Prahassa ja Baijerissa 1.-5.12.2017

Adventtiaikaa Prahassa ja Baijerissa 1.-5.12.2017

Satumainen Praha, kuninkaiden Regensburg, maalauksellinen Nürnberg ja Baijerin pääkaupunki München tunnelmallisine joulutoreineen hurmaavat adventtiaikaan.  Lähde virittäytymään joulun tunnelmaan.

Alustava matkaohjelma
Perjantai 1.12. Helsinki-Praha
Klo 09:40 Finnairin aamulento Prahaan, jonne saavumme klo 10:45. Suomalainen paikallisopas vastaanottaa ryhmän ja johdattaa meidät kaupunkikierrokselle. Tutustumme  kaupunkiin sekä bussista käsin että kävellen ja ihailemme näkymiä linnakukkulalta. Lounas. Majoittuminen Motel One Hotel. Illansuussa käymme joulukonsertissa.
                    
Lauantai 2.12. Vanhan kaupungin kierros ja joulumarkkinat
Teemme kävelykierroksen tutustuen vanhan kaupungin nähtävyyksiin, juutalaiskortteliin sekä tunnelmallisiin joulukojuihin. Lounas, jonka jälkeen teemme tunnin mittaisen jokiristeilyn.

Sunnuntai 3.12. Regensburg
Suuntaamme kohti Etelä-Saksan Regensburgia, joka on yksi Baijerin kauneimmista kaupungeista. Joulun alla sen ydinkeskusta on kuin suuri joulumuseo, jossa joka nurkassa ja aukioilla löytyy joulukojuja, koristeita ja valoja.  Kaupunkierros ja lounas. Majoittuminen Altstadt Arch- hotelliin.

Maanantai 4.12. Nürnbergin joulumarkkinat
Käymme tutustumassa maalauksellisen Nürnbergin nähtävyyksiin sekä sen joulumarkkinoihin sekä käymme myös maalari Albrecht Dürerin museossa. Lounas.

Tiistai 5.12. München ja kotimatka
Suuntaamme Baijerin pääkaupunkiin, Müncheniin, jossa näemme mm. vaikuttavan Raatihuoneen talon sekä Nymphenburgin linnan ulkoapäin. Käymme myös perinteisillä joulumarkkinoilla sekä Schwabingin taiteilijakorttelissa että Marienplatzilla. Lounas. Finnairin iltalento Helsinkiin lähtee klo 18:30, saapuminen Helsinkiin klo 22:15.

Huom! Matkaohjelma sitoumuksetta. Kysy tarkempi matkaohjelma toimistostamme.

Matkan hinta/henkilö:
1.098 € jaetussa kahden hengen huoneessa
1.289 € yhden hengen huoneessa

Hintoihin lisätään palvelumaksu 22 € / lasku

Lue ja lisää kommentteja ()