Luxury Collection

Luxury Collection

CWT Kaleva Travelin Luxury Collection on tarkoitettu Sinulle, jolle tasokas matkailu on olennainen osa elämäntapaa. Luxury Collection -maailmamme on suunniteltu myös sinulle, joka haluat toteuttaa elämäsi loman, vaikkapa sen ”kerran elämässä” tehtävän matkan. Ja silloin vain paras on kyllin hyvää.

Olemme poimineet jokaisen matkakohteen ja hotellin huolella juuri Sinua ajatellen. Asiantuntemuksella ja vuosikymmenien kokemuksella, lähtökohtana halu auttaa Sinua valitsemaan se oikea, unelmien loma.

Näistä lomakohteista löydät esimerkkejä siitä, missä näet maailman ainutlaatuisimpia maisemia ja missä asut maailman ylellisimmissä tai romanttisimmissa hotelleissa kaupungeissa, paratiisirannoilla tai villin luonnon keskellä. Voit kuvitella, miltä tuntuu mielen ja kehon harmonia hemmottelevien hoitojen jälkeen, tunnet auringon lämmön ja kristallinkirkkaiden vesien kosketuksen. Näet itsesi pelaamassa golfia, tennistä, purjehtimassa, sukeltelemassa, uimassa tai riemuitsemassa kenties jonkin ennen kokemattoman liikuntalajin parissa. Ja nautit yksilöllisestä palvelusta, vieraanvaraisuudesta ja hemmottelusta, jota saat osaksesi!

Autamme mielellämme Sinua matkan ja hotellin valinnassa sekä koko loman suunnittelussa, sillä haluamme tehdä lomastasi sellaisen, joka sopii juuri Sinulle, kumppanillesi, perheellesi tai muulle matkaseurallesi.

Istahda nyt hetkeksi, rentoudu ja anna sivujen herättää esiin omat lomatoiveesi; ylelliset, romanttiset, eksoottiset... Tavataan pian!

Kohteet joista löydät CWT Kaleva Travel Luxury Collection hotelleja

Eurooppa Kaukokohteet Kaukokohteet  & Muut matkat
Amsterdam Bali Bora Bora
Ateena Bangkok Fidzi
Barcelona Hongkong Sydney
Berliini Hua Hin  
Budapest Koh Kood Miami
Dubrovnik Koh Samui New York
Estoril Kuala Lumpur Havaiji - Maui
Firenze Langkawi Havaiji - Oahu
Geneve Peking  
Hampuri Singapore Junamatkat
Istanbul Tokio Junamatkat Euroopassa
Lissabon   Belmond Royal Scotsman
Lontoo Dubai Eastern & Oriental Express
Mallorca Etelä-Afrikan safarit  
Como Kapkaupunki  
Monte Carlo Malediivit Risteilyt
München Mauritius Azamara Club Cruises
Pariisi Sansibar Silversea
Pietari Seychellit  
Reykjavik Tansanian safarit  
Riika    
Rooma Buenos Aires  
Salzburg Playa del Carmen  
Varsova Rio de Janeiro  
Venetsia    
Wien    
Zürich