Luxury Collection

Luxury Collection

CWT Kaleva Travelin Luxury Collection on tarkoitettu Sinulle, jolle tasokas matkailu on olennainen osa elämäntapaa. Luxury Collection -maailmamme on suunniteltu myös sinulle, joka haluat toteuttaa elämäsi loman, vaikkapa sen ”kerran elämässä” tehtävän matkan. Ja silloin vain paras on kyllin hyvää.

Olemme poimineet jokaisen matkakohteen ja hotellin huolella juuri Sinua ajatellen. Asiantuntemuksella ja vuosikymmenien kokemuksella, lähtökohtana halu auttaa Sinua valitsemaan se oikea, unelmien loma.

Näistä lomakohteista löydät esimerkkejä siitä, missä näet maailman ainutlaatuisimpia maisemia ja missä asut maailman ylellisimmissä tai romanttisimmissa hotelleissa kaupungeissa, paratiisirannoilla tai villin luonnon keskellä. Voit kuvitella, miltä tuntuu mielen ja kehon harmonia hemmottelevien hoitojen jälkeen, tunnet auringon lämmön ja kristallinkirkkaiden vesien kosketuksen. Näet itsesi pelaamassa golfia, tennistä, purjehtimassa, sukeltelemassa, uimassa tai riemuitsemassa kenties jonkin ennen kokemattoman liikuntalajin parissa. Ja nautit yksilöllisestä palvelusta, vieraanvaraisuudesta ja hemmottelusta, jota saat osaksesi!

Autamme mielellämme Sinua matkan ja hotellin valinnassa sekä koko loman suunnittelussa, sillä haluamme tehdä lomastasi sellaisen, joka sopii juuri Sinulle, kumppanillesi, perheellesi tai muulle matkaseurallesi.

Istahda nyt hetkeksi, rentoudu ja anna sivujen herättää esiin omat lomatoiveesi; ylelliset, romanttiset, eksoottiset... Tavataan pian!

Kohteet joista löydät CWT Kaleva Travel Luxury Collection hotelleja

Eurooppa Aasia ja Afrikka Muut maanosat
Amsterdam Bali  
Ateena Bangkok Buenos Aires
Barcelona Con Dao Playa del Carmen
Berliini Hongkong Rio de Janeiro
Budapest Hua Hin  
Dubrovnik Koh Kood Bora Bora
Estoril Koh Samui  
Firenze Kuala Lumpur Cookinsaaret
Geneve Langkawi Fidzi
Hampuri Pangkor Miami
Istanbul Peking New York
Lissabon Singapore Havaiji - Maui
Lontoo Tokio Havaiji - Oahu
Mallorca    
Como Dubai Sydney
Monte Carlo Etelä-Afrikan safarit  
München Kapkaupunki  
Pariisi Malediivit  
Pietari Mauritius  
Reykjavik Sansibar  
Riika Seychellit  
Rooma Tansanian safarit  
Salzburg  
Varsova    
Venetsia    
Vilna    
Wien    
Zürich