Lomahuoneistot ja villat

Lomahuoneistot ja villat

CWT Kaleva Travelin lomahuoneistot ja villat ovat huolella valittuja ja edullisia vaihtoehtoja viettää lomaa isommallakin porukalla.

Valittavanasi on monia suosittuja lomakohteita. Kun vuokraat huoneiston tai villan, pystyt nauttimaan lomasta omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Useimmissa vaihtoehdoissa on mm. uima-allas sekä kaikki mukavuudet.

Autamme mielellämme Sinua majoituksen valinnassa sekä koko loman suunnittelussa. Kauttamme saat kätevästi varattua myös lennot sekä auton.

 • Ranskan Provence: Talot ja asunnot Fayencessa

  Ranskan Provence: Talot ja asunnot Fayencessa

  Provencen Fayencessä koet ranskalaista lomatunnelmaa parhaimmillaan. Fayence sopii sekä perheille että aktiivilomailijoille, jotka haluavat tutustua ympäristöön omaan tahtiin.

  Lisää
 • Ranskan Riviera: Talot Sainte-Maximessa

  Ranskan Riviera: Talot Sainte-Maximessa

  Nauti Välimerellisistä tunnelmista, kauniista maisemista ja rannan läheisyydestä Sainte- Maximen rantakaupungissa, Saint Tropez’n lahdella.

  Lisää
 • Ranskan Provence: Golf & Spa Resort Saint Endréol

  Ranskan Provence: Golf & Spa Resort Saint Endréol

  Saint Endréolin lomakeskus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Nizzasta, jossa nautit tasokkaasta majoituksesta, kylpylästä, golfista kauniista maisemista ja monipuolisista retkikohteista Provencessa.

  Lisää
 • Talo Toscanassa

  Talo Toscanassa

  Aitoa Toscanalaista tunnelmaa voit kokea, kun vuokraat oman villan, josta voi helposti tehdä päiväretkiä ympäristöön, nauttia terassilla puutarhan rauhasta tai hyvästä ateriasta tai loikoilla altaalla kesän helteessä.

  Lisää
 • Villa Balilla

  Villa Balilla

  9 vrk
  2128 €

  Loma omassa villassa Balilla, saaren rauhallisemmalla itäkolkalla Amedissa!
  Maisemat ovat Balin kauneimpia ja turistimassoista ei ole vielä tietokaan.

  Lisää
 • Villa Mauritiuksella

  Villa Mauritiuksella

  9 vrk
  3846 €

  Nauti rantalomasta Mauritiuksella ihastuttavan ylellisen Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa -hotellin villassa asuen. Hotellin edessä aukeaa parinkilometrin mittainen valkohiekkainen ranta. Yksi saaren upeimmista!

  Lisää