Junamatkat

Junamatkat

Astu ajassa taaksepäin ja lähde nostalgiselle junamatkalle Euroopan halki Idän Pikajunalla. Ylellisellä Eastern & Oriental Express -junamatkalla näet Kaakkois-Aasian kiinnostavat nähtävyydet. The Royal Scotsmanin matkassa vietät huoletonta lomaa Skotlannin upeiden maisemien keskellä. Meiltä saat myös suositut Japanin ja Sveitsin junaliput - nauti  vapaasta liikkumisesta.

 • Luksusjunamatkat Euroopassa

  Luksusjunamatkat Euroopassa

  671 €

  Astu ajassa taaksepäin ja lähde nostalgiselle junamatkalle Idän Pikajunalla. Romanttisen Venice Simplon-Orient-Express- junan kyydissä voit matkustaa elegantisti Euroopan halki Lontoosta Venetsiaan tai muihin Idän pikajunan kohteisiin kuten Pariisi, Rooma, Praha, Budapest, Bukarest ja Istanbul.

  Lisää
 • Belmond Royal Scotsman

  Belmond Royal Scotsman

  2 vrk
  2774 €

  Unohtumaton ja ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Skotlannin historiaan, maisemiin ja kulttuuriin on hypätä loisteliaan Belmond Royal Scotsmanin matkaan ja viettää huoletonta lomaa huikaisevien maisemien keskellä ja mielenkiintoisen retkiohjelman parissa.

  Lisää
 • Japanin junaliput

  Japanin junaliput

  230 €

  Nauti vapaasta liikkumisesta Japanin tehokkaissa ja toimivissa junissa. Japan Rail Pass-lippuun oikeuttavan voucherin voi ostaa vain Japanin ulkopuolelta, joten kannattaa ostaa se jo Suomesta.

  Lisää