Junamatkat

Junamatkat

Astu ajassa taaksepäin ja lähde nostalgiselle junamatkalle Euroopan halki Idän Pikajunalla. Ylellisellä Eastern & Oriental Express -junamatkalla näet Kaakkois-Aasian kiinnostavat nähtävyydet. The Royal Scotsmanin matkassa vietät huoletonta lomaa Skotlannin upeiden maisemien keskellä. Meiltä saat myös suositut Japanin junaliput - nauti  vapaasta liikkumisesta.

 • Luksusjunamatkat Euroopassa

  Luksusjunamatkat Euroopassa

  Astu ajassa taaksepäin ja lähde nostalgiselle junamatkalle Idän Pikajunalla. Romanttisen Venice Simplon-Orient-Express- junan kyydissä voit matkustaa elegantisti Euroopan halki Lontoosta Venetsiaan tai muihin Idän pikajunan kohteisiin kuten Pariisi, Rooma, Praha, Budapest, Bukarest ja Istanbul.

  Lisää
 • Belmond Royal Scotsman

  Belmond Royal Scotsman

  Unohtumaton ja ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Skotlannin historiaan, maisemiin ja kulttuuriin on hypätä loisteliaan Belmond Royal Scotsmanin matkaan ja viettää huoletonta lomaa huikaisevien maisemien keskellä ja mielenkiintoisen retkiohjelman parissa.

  Lisää
 • Japanin junaliput

  Japanin junaliput

  243 €

  Nauti vapaasta liikkumisesta Japanin tehokkaissa ja toimivissa junissa. Japan Rail Pass-lippuun oikeuttavan voucherin voi ostaa vain Japanin ulkopuolelta, joten kannattaa ostaa se jo Suomesta.

  Lisää
 • Eastern & Oriental Express

  Eastern & Oriental Express

  Näe ja koe Kaakkois-Aasian vehreät viidakot, kiehtovat kylät ja kaupungit ylellisen The Eastern & Oriental Express -junan kyydissä. Tyylikästä matkantekoa matkustuksen kulta-ajoilta.

  Lisää