Hiihtomatkat

Hiihtomatkat

CWT Kaleva Travelista löydät hiihtomatkat aurinkoisille Alpeille. Katso myös supersuositut City-Ski-matkat, joissa yhdistät perinteisen lasketteluloman rentouttavaan kaupunkilomaan.

Talven 2013-2014 hiihtomatkat julkaisemme syksyllä 2013.

 • Ranska Les Gets Ski

  Ranska Les Gets Ski

  7 vrk
  681 €

  Portes de Soleil’n alue on Ranskan suurimpia hiihtoalueita ja se yhdistyy myös Sveitsin puolelle. Hiihtoalue muodostuu 12 ranskalaisesta ja sveitsiläisestä alppikylästä, kuten Avoriaz, Morzine, Les Gets ja Champéry.

  Lisää
 • Ranska Chamonix - Argentiere Ski

  Ranska Chamonix - Argentiere Ski

  7 vrk
  606 €

  Argentieressa asut kävelymatkan päässä hiihtoalueen parhaista rinteistä. Argentiere on Chamonix´n kaupunkia pienempi kylä, jossa kuitenkin on omia kauppoja ja ravintoloita. Argentiere on kuuden kilometrin päässä Chamonix´n kaupungista, jonne kulkevat niin paikallisjunat kuin -bussit.

  Lisää
 • Sveitsi Grindelwald Ski

  Sveitsi Grindelwald Ski

  3 vrk
  919 €

  Lähde muutamaksi päiväksi tai vaikkapa viikoksi virkistäytymään satumaisen kauniiseen Grindelwaldiin, Sveitsin kauneimpaan kolkkaan.

  Lisää
 • Sveitsi Saas-Fee Ski

  Sveitsi Saas-Fee Ski

  3 vrk
  920 €

  Saas-Fee on tunnettu korkeasta sijainnistaan ja omasta jäätiköstään, jotka takaavat hyvät lumiolosuhteet ja hyvät harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.  Laaksossa on laskettavana neljä hiihtoaluetta, joista laajin on itse Saas-Feen kylän omat rinteet.

  Lisää
 • Itävalta Salzburg City Ski

  Itävalta Salzburg City Ski

  3 vrk
  596 €

  Asu mukavasti viehättävässä Salzburgin kaupungissa ja suuntaa matkasi aamuisin Flachaun hiihtoalueelle, joka on yksi Itävallan suurimmista hiihtokeskuksista. Hiihtobussi noutaa sinut hotellin ovelta ja tuo takaisin illalla uusien hiihtokokemusten saattelemana.

  Lisää