Häämatkat

Häämatkat

Lähde häämatkalle palmurannoille, vehreiden vuorten syliin, satumaisen palatsin tai romanttisen linnan valtiaiksi. Kuohuviinimaljat tulevaisuudelle, ruusun terälehdet valkoisilla lakanoilla tai kynttiläillallinen kahden kesken tähtitaivaan alla. Kerro sinun häämatkaunelmistasi.

Lisää häälahjatoive listallesi CWT Kaleva Travelin lahjakortti. Onnittelijat voivat maksaa haluamansa summan tilille matkaasi varten. Lahjan saajalle lähetetään tilille kertyneen summan arvoinen matkalahjakortti, jonka yhteydestä löytyvät myös kaikkien lahjan antajien nimet. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan sen myöntämisestä.

 • Seychellit - Häämatka

  Seychellit - Häämatka

  7 vrk
  2335 €

  Missäpä olisi romanttisempaa viettää unelmien häämatka, kuin vehreillä Seychellien saarilla. Nautitte toisistanne ja olostanne valkohiekkaisilla rannoilla, turkoosien vesien äärellä. 
  Seychelleillä ei ole museoita koluttavaksi, eikä juuri ostosmahdollisuuksiakaan. Luonto ja vedenalainen elämä sen sijaan tarjoavat rikkauksiaan ihmeteltäväksi. Rantalomaa herkullisimmillaan.

  Lisää
 • Cascais - Häämatka

  Cascais - Häämatka

  5 vrk
  922 €

  Cascaisin tyylikkään rantakaupungin parhaalle paikalle, itse asiassa Italian kuninkaan entisen palatsin alueelle on noussut ylellinen viiden tähden hotelli Villa Italia, jonka erikoisosaamista on hääparien hemmottelu.

  Lisää
 • Italian Lago d´Orta - Häämatka

  Italian Lago d´Orta - Häämatka

  4 vrk
  1330 €

  Lago d’Orta on Italian järvistä pienin ja idyllisin. Järven rannalla sijaitsee hämmästyttävä Villa Crespi minareetteineen on kuin tehty romanttiseen  ja rentouttavaan oleskeluun.

  Lisää
 • Areias Do Seixo Portugali - Häämatka

  Areias Do Seixo Portugali - Häämatka

  3 vrk
  873 €

  Kun haluatte häämatkaltanne rauhaa ja maanläheisyyttä, on Portugalin länsirannikolla sijaitseva Areias Do Seixo - hotelli siihen täydellinen vaihtoehto. Hotellin tunnelma on ainutlaatuinen ja on kuin luotu romanttiseen yhdessäoloon.

  Lisää
 • Mauritius - Häämatka

  Mauritius - Häämatka

  7 vrk
  1555 €

  Mauritius on monipuolinen häämatkakohde. Turkoosia vettä ja kauniita rantoja, vehreitä vuoria ja huojuvia palmuja, hyvää ruokaa ja upeita hotelleja, lämpöä ja trooppisia unelmia…kaikki ainekset ihanalle häämatkalle! Romanttinen rantaloma parhaimmillaan.

  Lisää
 • Pavilions Phuket - Häämatka

  Pavilions Phuket - Häämatka

  8 vrk
  2692 €

  Häämatka laadukkaassa The Pavilions Phuket villahotellissa on omaa luokkaansa. Hotelli on ihastuttava keidas trooppisen vehreyden keskellä ja sen rauhallinen ilmapiiri luo täydellisen pohjan romanttiselle häämatkalle.

  Lisää