Golfmatkat

Golfmatkat

Golfelämyksiä voi kokea miltei missä päin maailmaa tahansa. Toinen toistaan mielenkiintoisempia golfkohteita ja -kenttiä löytyy sekä Euroopasta että kaukaisilta mailta. Golfin merkeissä voi tehdä vaikka maailmanympärimatkan, sillä väyliä ja viheriöitä löytyy maailman joka kolkasta. CWT Kaleva Travelin kautta pääset lukemattomiin, suosittuihin golfkohteisiin. Voit varata kauttamme pelimatkan myös golfkohteista pyhimpään, Skotlannin St Andrews Old Course´lle. Pakkaa siis mailasi ja lähde golflomalle. Viheriöt odottavat. 

 

 • Espanja Mallorca - Golfmatka

  Espanja Mallorca - Golfmatka

  7 vrk
  1275 €

  Mallorcan golftarjonnan helmi sijaitsee kätevästi vain 20 minuutin päässä Son Sant Joan -lentokentältä ja 10 minuutin päässä Palman kaupungista. Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotelli on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat maistella saaren parhaita golfherkkuja.

  Lisää
 • Irlanti Dublin - Golfmatka

  Irlanti Dublin - Golfmatka

  3 vrk
  994 €

  Dublinin ympärillä levittäytyvä vehreä luonto tarjoaa loistavia ja haasteellisia golfkenttiä ja golfklubien paljous mahdollistaa pelaamisen eri kentillä loman jokaisena päivänä.

  Lisää
 • Italia Como-järvi - Golfmatka

  Italia Como-järvi - Golfmatka

  3 vrk
  976 €

  Vauraassa Pohjois-Italiassa myös golf on aivan eri lailla kuvassa mukana kuin pitkän saapasmaan eteläisemmässä osassa. Kentät ovat komeita, niitä on paljon, ja mikä mukavinta, niillä on myös tilaa golfturisteille.

  Lisää
 • Italia Gardajärvi - Golfmatka

  Italia Gardajärvi - Golfmatka

  4 vrk
  1273 €

  Gardajärven eteläpäässä sijaitseva Chervon golfalue tarjoaa ainutlaatuisen leudon lämpötilan ympärivuotiseen golf-harrastukseen. 

  Lisää
 • Italia Lombardia - Golfmatka

  Italia Lombardia - Golfmatka

  4 vrk
  834 €

  Majoitu mukavassa golfhotellissa Italian Lombardiassa  ja nauti pelistä Jack Nicklausin suunnittelemalla golfkentällä, aivan Malpensan lentokentän lähellä.

  Lisää
 • Italia Rooma - Golfmatka

  Italia Rooma - Golfmatka

  3 vrk
  1136 €

  Asu mukavasti Rooman keskustassa ja pelaa golfia päivisin; aikaa jää myös nähtävyyksiin, katsastaa viimeisin muoti ja nauttia paikallisesta ruokakulttuurista. Valitut golfkentät ovat lyhyen ajomatkan päässä Rooman keskustasta.

  Lisää
 • Portugali Estoril - Golfmatka

  Portugali Estoril - Golfmatka

  4 vrk
  755 €

  Vietä elegantti golf- ja kylpyläloma Portugalin Estorilissa. Estoril Golf Course on saanut nimensä legendaarisen hotellin Palacio Estorilin mukaan. Estorilin golfkenttä on Portugalin vanhimpia kenttiä ja ajan patinaa onkin havaittavissa perinteikkäässä klubitalossa.

  Lisää