Golf-matkat

Golf-matkat

Golf-matkat

Golfelämyksiä voi kokea miltei missä päin maailmaa tahansa. Toinen toistaan mielenkiintoisempia golfkohteita ja -kenttiä löytyy sekä Euroopasta että kaukaisilta mailta. Golfin merkeissä voi tehdä vaikka maailmanympärimatkan, sillä väyliä ja viheriöitä löytyy maailman joka kolkasta. CWT Kaleva Travelin kautta pääset lukemattomiin, suosittuihin golfkohteisiin. Voit varata kauttamme pelimatkan myös golfkohteista pyhimpään, Skotlannin St Andrews Old Course´lle. Pakkaa siis mailasi ja lähde golflomalle. Viheriöt odottavat.

 • Portugali yhdistetty golf- ja kaupunkiloma

  Portugali yhdistetty golf- ja kaupunkiloma

  6 vrk
  948 €

  Yhdistetty aktiivi- ja kaupunkiloma Portugalissa mahdollistaa monipuolisen lomaviikkoon.
  Aloita lomasi Penha Longan lomakeskuksessa lähellä Sintraa golfin ja kylpylähoitojen merkeissä ja jatka lomaviikkoa Lissabonin sykkeessä historiallisten nähtävyyksien ja ostoksien parissa.

  Lisää
 • Italia Piemonte - Golfmatka

  Italia Piemonte - Golfmatka

  4 vrk
  1119 €

  Alppien juurella sijaitseva Piemonten alue on kuuluista paitsi erinomaisista viineistään ja ruoastaan, myös golfkentistään, joita alueelta löytyy useita kymmeniä.

  Lisää
 • Mauritius - Golfmatka

  Mauritius - Golfmatka

  7 vrk
  2168 €

  Rantaloma ja golfmatka samassa paketissa. Ihania valkohiekkaisia rantoja, ystävällisiä ja iloisia ihmisiä, kulinaristisia nautintoja ja miellyttävää golfia.

  Lisää
 • Irlanti Dublin - Golfmatka

  Irlanti Dublin - Golfmatka

  4 vrk
  992 €

  Dublinin ympärillä levittäytyvä vehreä luonto tarjoaa loistavia ja haasteellisia golfkenttiä ja golfklubien paljous mahdollistaa pelaamisen eri kentillä loman jokaisena päivänä.

  Lisää
 • Italia Gardajärvi - Golfmatka

  Italia Gardajärvi - Golfmatka

  4 vrk
  1138 €

  Gardajärven eteläpäässä sijaitseva Chervon golfalue tarjoaa ainutlaatuisen leudon lämpötilan ympärivuotiseen golf-harrastukseen. 

  Lisää
 • Portugali Cascais - Golfmatka

  Portugali Cascais - Golfmatka

  3 vrk
  773 €

  Vietä urheilullinen ja rentouttava  loma Atlantin valtameren rannalla. Quinta Da Marinhan monipuolinen lomakylä sijaitsee n.10 minuutin ajomatkan päässä Cascaisin viehättävästä kalastajakylästä.

  Lisää