Golf-matkat

Golf-matkat

Golfelämyksiä voi kokea miltei missä päin maailmaa tahansa. Toinen toistaan mielenkiintoisempia golfkohteita ja -kenttiä löytyy sekä Euroopasta että kaukaisilta mailta. Golfin merkeissä voi tehdä vaikka maailmanympärimatkan, sillä väyliä ja viheriöitä löytyy maailman joka kolkasta. CWT Kaleva Travelin kautta pääset lukemattomiin, suosittuihin golfkohteisiin. Voit varata kauttamme pelimatkan myös golfkohteista pyhimpään, Skotlannin St Andrews Old Course´lle. Pakkaa siis mailasi ja lähde golflomalle. Viheriöt odottavat.

 • Portugali Estoril - Golfmatka

  Portugali Estoril - Golfmatka

  4 vrk
  765 €

  Vietä elegantti golf- ja kylpyläloma Portugalin Estorilissa. Estoril Golf Course on saanut nimensä legendaarisen hotellin Palacio Estorilin mukaan. Estorilin golfkenttä on Portugalin vanhimpia kenttiä ja ajan patinaa onkin havaittavissa perinteikkäässä klubitalossa.

  Lisää
 • Turkki Belek - Golfmatka

  Turkki Belek - Golfmatka

  7 vrk
  866 €

  Belekissä on huipputasoiset ja hyvin suunnitellut golfkentät, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion myös suomalaisten golffareiden keskuudessa.  Se sopii myös erinomaisesti rauhaa ja hyviä hotelleja arvostavalle matkailijalle.

  Lisää
 • Mauritius - Golfmatka

  Mauritius - Golfmatka

  7 vrk
  1969 €

  Rantaloma ja golfmatka samassa paketissa. Ihania valkohiekkaisia rantoja, ystävällisiä ja iloisia ihmisiä, kulinaristisia nautintoja ja miellyttävää golfia.

  Lisää
 • Portugali Algarve - Golfmatka täysihoidolla

  Portugali Algarve - Golfmatka täysihoidolla

  7 vrk
  1440 €

  Lähde täysihoitoon Algarven auringon alle. Robinson Club hotelli on erinomainen matkakohde aktiiviloman etsijöille. Hotellilla on kaksi tasokasta 18-reikäistä golfkenttää, tenniskenttiä sekä paljon muuta aktiviteettiä, kuten öljyvärimaalausta, aerobic-tunteja, joogaa ja polkupyörän vuokrausta. Rentouttava kylpylähetki antaa vastapainoa lomailulle päivän treenien jälkeen.

  Lisää
 • Portugali Sintra - Golfmatka

  Portugali Sintra - Golfmatka

  3 vrk
  799 €

  Vietä yhdistetty golf- ja kylpyläloma Portugalin Sintrassa. Lähellä kuuluisaa Sintran kaupunkia sijaitseva  Penha Longan lomakeskus luo mahdollisuudet rentouttavaan ja monipuoliseen lomanviettoon. Hotellin kaksi golfkenttää ovat vaihtelevan kauniita. Hotellin yhteydessä toimii ylellinen Six Senses - kylpylä.

  Lisää
 • Italia Rooma - Golfmatka

  Italia Rooma - Golfmatka

  3 vrk
  1086 €

  Asu mukavasti Rooman keskustassa ja pelaa golfia päivisin; aikaa jää myös nähtävyyksiin, katsastaa viimeisin muoti ja nauttia paikallisesta ruokakulttuurista. Valitut golfkentät ovat lyhyen ajomatkan päässä Rooman keskustasta.

  Lisää