Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
3 vrk
Alk/hlö
521 €
KuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleriaKuvagalleria
Pariisi

Pariisi

Pariisi, aina ajankohtainen

Pariisi on maailman suosituin matkailukohde. Pariisi on maailman romanttisin kaupunki. Pariisi on tyylin pääkaupunki. Pariisista on mahdotonta puhua käyttämättä superlatiiveja. Pariisi kerta kaikkiaan on ykkönen. Jokainen pariisilainen vahvistaa sen.

Pariisi on toki kehunsa ansainnut. Ranskan tyyliniekat kuninkaat ja reippaasti valtaansa käyttävät presidentit ovat määrätietoisesti kehittäneet pääkaupungistaan suunnan näyttäjää tieteen, taiteen, arkkitehtuurin sekä tietenkin muodin ja kulinarismin aloilla. Kuninkaalliset palatsit, mahtavat kirkot, ylhäisön kaupunkiresidenssit ja maineikkaat teatterit ovat aina edustaneet oman aikansa uusinta uutta. Muu maailma on jäljitellyt niin Versaillesia kuin Eiffel-torniakin. Seuraajia ovat saaneet niin suuret bulevardit kuin Pompidou-keskus.

Uutta rakentaessaan pariisilaiset ovat kuitenkin huolella säilyttäneet myös vanhaa. Elintarviketukkukaupan siirtyessä pois kaupungin keskustasta vanhat hallit uusittiin ostos- ja oleskelualueeksi. Montmartren ateljeet, kapakat ja kabareet ovat jäljellä samoin latinalaiskortteleiden kahvilat ja kirjakaupat.

Paraatikatu Champs Elysee, Sienen romanttiset rannat, vanhojen puiden reunustamat bulevardit ja ennen kaikkea monet suuret puistot, joita impressionistit ovat maalanneet kuolemattomiksi tekevät Pariisista valoisan ja avaran suurkaupungin. Katukahviloihin istahtaa mielikseen ellei sitten ota boulangeriesta mukaansa patonkia ja lähde piknikille puistoon.

Kahteen asiaan Pariisissa suhtaudutaan suurella vakavuudella. Muotiin ja ruokaan. Haulla ’restaurant Paris’ Google antaa 250 miljoonaa osumaa. Kaikki maailman keittiöt ja tyylit ovat edustettuina ja uusia kehitetään jatkuvasti. Yhteistä kaikille hintaluokasta riippumatta on vakava pyrkimys tehdä ateriasta vaivoja säästämättä mahdollisimman hyvä ellei täydellinen.

Pienet ruokakaupat ovat edelleen pariisilaisten suosioissa.  Leivät, juustot, vihannekset, liha ja kala sekä tietenkin viini valitaan huolella, kun pariisilaisperhe valmistautuu sunnuntailounaalle. Kaikki ovat läsnä ja ateria nautitaan ajan kanssa. Kaupungilla on hiljaista ja Louvreenkin pääsee jonottamatta.

Paitsi hyvän ruoan ystäviä Pariisi hellii myös shoppaajia. Legendaaristen tavaratalojen ja suurten muotitalojen ohella Pariisi on tulvillaan persoonallisia pieniä putiikkeja, kirpputoreja ja antiikkimarkkinoita.  Pariisin ulkopuolelta löytyy myös erinomaisia factory outleteja Ile Saint Denisin ja La Valleen suunnalta.

Yhdistä: Pariisi & Ranskan linnahotelleja

www.paris-touristoffice.com
www.maison-de-la-france.com
www.francequide.com

Varaa tilausvalikoimamme suosikit asiakaspalvelustamme

Pariisin matka (kesä -11)

Matka oli oikein onnistunut. Hotelli Pullman Montparnasse oli hieno ja huone siisti ja henkilökunta ystävällistä. Respan henkilökunta...
Lue ja lisää kommentteja ()

Le Burgundy

Le BurgundyLe Burgundy

Ylellinen ensimmäisen luokan hotelli Pariisin sydämessä, trendikkäiden ostoskatujen ja Louvren läheisyydessä.

Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Ylellinen ensimmäisen luokan hotelli Pariisin sydämessä, trendikkäiden ostoskatujen ja Louvren läheisyydessä.

Palvelut:

Hotellissa on Michelin-tähdellä palkittu ravintola, baari, talvipuutarha sekä tyylikäs spa-osasto, jossa sisäuima-allas, hammam, kuntosali, sauna sekä mahdollisuus hemmotteluhoitoihin.

Huoneet:

89 huonetta: ilmastointi, puhelin, televisio, hiustenkuivain, minibaari ja tallelokero. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi harmonisin värein.

6-8, rue Duphot, 75001 Paris
Puh: +33 1 42603412

Relais Christine

Relais ChristineRelais Christine

Idyllinen ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee 1500-luvun kartanorakennuksessa Saint-Germain-des-Presin sydämessä.

Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Idyllinen ensimmäisen luokan hotelli, joka sijaitsee 1500-luvun kartanorakennuksessa Saint-Germain-des-Presin sydämessä.  Hotellin aamiainen tarjoillaan entisessä luostarissa. Hotelli kuuluu Small Luxury Hotels of the World-ketjuun.

Palvelut:

Hotellista on aamiaishuone, baari, oma puutarhasekä pieni kylpyläosasto, jossa poreallas, sauna, kuntosali ja mahdollisuus hierontaan.

Huoneet:

49 huonetta: ilmastointi, tallelokero, televisio, minibaari ja hiustenkuivain. Jokainen huone on erilainen ja yksilöllisesti sisustettu.

3, rue Christine, 75006 Paris
Puh: +33 1 40516080

K + K Hotel Cayre

K + K Hotel CayreK + K Hotel Cayre

Tyylikkään raikas ensimmäisen luokan boutique-hotelli viihtyisällä Saint-Germain-des-Présin alueella.

Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 
Tyylikkään raikas ensimmäisen luokan boutique-hotelli viihtyisällä Saint-Germain-des-Présin alueella, lähellä latinalaista korttelia.
Palvelut:

Hotellissa on aamiaishuone, bistro/baari, kuntosali ja saunaosasto.

Huoneet:

125 huonetta: ilmastointi, televisio, puhelin, tallelokero, minibaari, teen/kahvinkeitin ja hiustenkuivain.

Boulevard Raspail 4
75007 Paris
Puh: Puh +33 1 45443888

Hotel Londres et New York

Hotel Londres et New YorkHotel Londres et New York

Hyvä turistiluokan pariisilaistyylinen hotelli vastapäätä Saint-Lazaren asemaa.

Kysy tarjous toimistostamme!
» Näytä enemmän
» Varauspyyntö
Lue ja lisää kommentteja ()
 

Hyvä turistiluokan pariisilaistyylinen hotelli vastapäätä Saint-Lazaren asemaa vanhan oopperan alueella keskustassa. Kulman takana ovat suuret tavaratalot ja Opera Garnier. Metro: Saint-Lazare, linjat 3,12 ja 13 sekä RER: Auber linja A

Palvelut:

Hotellissa on aamiaishuone.

Huoneet:

67 huonetta: ilmastointi, hiustenkuivain, puhelin, televisio ja minibaari.

15, Place du Havre
75008 Paris
Puh: Puh: +33-1-43873510

Pariisi: suosikkihotellit kartalla