Varauspyyntö

*
Matkan kesto
Matkustajat
Tietoa matkasta
Lentoyhtiö
vapaaehtoisia kenttiä
Muuta tietoa matkasta
vapaaehtoisia kenttiä
Yhteystiedot
1
2
3
4
Silversea risteilyt

Silversea risteilyt

Silversea -risteilyt

"Laatua ja konstailematonta tyyliä"

Silversea klassiset risteilyalukset

Italialaisen Silversea Cruises -laivayhtiön konstailemattoman tyylikkäät alukset vievät unohtumattomille ja laadukkaille all inclusive risteilyille maailman merille ja mielenkiintoisiin satamiin niin lähelle kuin kauas. Kaiken huomioon ottava, henkilökohtaisen ystävällinen palvelu ja mahdollisimman vähäiset aikataulut takaavat rentouttavan loman omien toiveiden mukaan.

Intiimin kodikkaiden alusten kaikki hytit ovat ylellisiä, kauniisti sisustettuja ja merinäköalallisia sviittejä, joista useimmista löytyy myös parveke. Korkeatasoinen ruoka sekä laadukkaat juomat virvokkeista viineihin ja shampanjaan sisältyvät hintaan. Vain vuosikertaviinit ja -shampanjat ja tietyt muut alholijuomat sekä kaviaari ovat lisämaksullisia. Voit ruokailla ravintoloissa juuri siinä seurueessa kuin haluat ja siihen aikaan kun haluat. Vaihtoehtona on ateriointi yksityisesti omassa sviitissä, joka varsinkin pitemmillä risteilyillä voi olla mukavaa vaihtelua. Hintaan sisältyvä huonepalvelu täyttää toiveet 24 tuntia vuorokaudessa. Jokaisen sviitin minibaarin juomavalikoima varustetaan matkustajan toiveiden mukaisilla virvoitus- ja alkoholijuomilla, ja sitä täydennetään päivittäin.

Viihdetarjonta aluksilla on maltillista ja kuitenkin monen maun kattavaa; on mm. klassisen musiikin konsertteja, taidokkaiden jazzkokoonpanojen esityksiä, mielenkiintoisia luentoja ja vaikkapa elokuvia tähtitaivaan alla. Näiden lisäksi on mahdollista seurata kirjailijoiden, taiteilijoiden tai eri alojen valovoimaisten asiantuntijoiden esityksiä esimerkiksi ruoasta ja viineistä. Unohtaa ei sovi myöskään kylpylän hemmottelevia hoitoja. Kaikilla risteilyillä on tarjolla vierailukohteissa lisämaksullista retkiohjelmaa sitä kaipaaville. Tietyillä risteilyllä järjestetään myös ainutlaatuisia erikoistapahtumia, esimerkkeinä vaikkapa yksityinen konsertti Sydneyn oopperatalossa tai illallinen Namibian autiomaassa. 

Silversea Expeditions 

Silversea Expeditions matkat vievät eripuolille maailmaa ja useimmiten hyvinkin erikoisiin ja tavalla tai toisella eksoottisiin kohteisiin. Matkustusmukavuudesta ei kuitenkaan tingitä vaan palvelu, sviitit, ruoka ja juomat ovat tuttua Silversea laatua.

Silver Expeditions -alus tunnetaan erityisesti risteilyistään Antarktikselle, mutta tutkimusmatkoja tehdään myös esim. Karibialla ja Afrikassa. Taitavat, omien alojensa huippuasiantuntijat pitävät matkan aikana niin luentoja kuin opastavat retkillä. Ja mikä hienointa, näillä risteilyillä kaikki retket sisältyvät hintaan.

Silver Galapagos -aluksella Galapagoksen ainutlaatuinen luonto ja eläimistö niin maalla kuin pinnan alla tulee tutuksi päivittäisten retkien ja luentojen kautta. Galapagos  on yksi harvoja paikkoja maailmassa, missä ihminen ei ole häirinnyt toimillaan eläimistöä ja sen vuoksi eläimiin pääsee tutustumaan todella lähietäisyydeltä. Galapagosilla koko retkiohjelma sisältyy hintaan.
 

Lisätietoja Silversea Cruises ja Silversea Expeditions -risteilyistä
 

Alukset ja matkustamäärät

Klassiset risteilyalukset:
SILVER CLOUD - 296 matkustajaa
SILVER WIND - 298 matkustajaa
SILVER SHADOW, SILVER WHISPER - 382 matkustajaa
SILVER SPIRIT - 540 matkustajaa

Expeditions alukset:
SILVER EXPEDITIONS - 132 matkustajaa
SILVER GALAPAGOS - 100 matkustajaa
SILVER DISCOVERER - 128 matkustajaa

Lue ja lisää kommentteja ()