All-inclusive -matkat

All-inclusive -matkat

All inclusive -matka on täydellistä rentoutumista. Matkalaisen ei tarvitse huolehtia mistään, koska kaikki on ajateltu valmiiksi, on helposti saatavilla ja sisältyy matkan hintaan. Kannattaisiko kokeilla?

Kaiken sisältävä loma sopii kaikille, lähditpä matkaan yksin, kaksin tai perheen kanssa. Kerrankin sillä, montako jäätelöä jälkikasvu päättää päivässä syödä, ei ole mitään merkitystä. Matkabudjetti pysyy hallinnassa ja voit keskittyä itse lomailuun.

All inclusive  -hotellimme ovat rantahotelleja upeilla paikoilla. Ne tarjoavat erinomaiset ja kattavat palvelut niin lepoa ja rentoutumista kuin aktiviteettejakin kaipaaville. Matkat sisältävät lennot, majoituksen sekä kaikki tai lähes kaikki ateriat. Tutustu all inclusive -kohteisiimme, valitse suosikkisi ja valmistaudu nauttimaan.

All Inclusive -risteilyt ovat huoleton tapa matkustaa useampaan kohteeseen samalla kertaa. Ei laukkujen pakkausta moneen kertaan ja suurin osa loman kuluista etukäteen maksettuna. Lisäämme risteilyjen ympärille tarvittavat palvelut toiveitten mukaan. Lennot turisti- tai business-luokassa sekä yöpymiset ennen ja jälkeen risteilyn.

CWT Kaleva Travelin all-inclusive -kohteet

Huom! Kohteissa on myös hotelleja, jotka eivät tarjoa all-inclusive -palveluita.

CWT Kaleva Travelin all-inclusive -risteilyt