Yritys

Kaikki vapaa-ajan matkat minne tahansa maailmassa – ammattitaidolla ja sydämellä

CWT Kaleva Travel on Suomen suurin matkatoimisto, jonka tarjonta kattaa liikematkustuksen koko kentän sekä räätälöitävät ryhmä- ja tapahtumapalvelut ja vapaa-ajanmatkat. Osaaminen ja ammattitaito juontavat juurensa aina vuoteen 1935.

CWT Kaleva Travelin erikoisasiantuntijoiden muita osaamisalueita ovat muun muassa joustavat, räätälöidyt vapaa-ajanmatkat ympäri maailman, kannuste- ja kaukomatkat, kaupunkilomat, kulttuuri- ja aktiivilomat, ryhmä-, messu- ja lukijamatkat sekä Venäjän ja IVY-maiden matkajärjestelyt. Myös urheilumatkat ovat osa erityisosaamistamme. Lajeina mukana ovat esimerkiksi golf, Formula 1 –kilpailut (ryhmille) ja maailman maratontapahtumat. 

CWT Kaleva Travel on liikematkustuksen laatu- ja markkinajohtaja sekä kehityksen edelläkävijä, joka tarjoaa laadukasta palvelua yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle sekä yksityishenkilöille. Suomessa palveluksessamme on 340 alan ammattilaista ja toimipisteitä meillä on 10 eri paikkakunnalla yhteensä 16.

CWT Kaleva Travelin omistaa CWT (Carlson Wagonlit Travel), jonka toimintaa leimaa riippumattomuus palveluntuottajista, innovatiivisuus ja voimakas panostaminen kehittämiseen. Vuonna 2011 CWT:n kokonaismyynti oli yli USD 24,3 miljardia.

Uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset

Liikematkustukseen liittyvissä asioissa Sinua palvelevat: http://www.carlsonwagonlit.fi/ sekä Facebook-osoite CWT Finland ja Twitterin CWT_Finland.

Vapaa-ajan tarpeisiin tuoreimmat tiedot ja parhaat tarjoukset löytyvät näiden sivujen lisäksi Facebookin sivulta Kaleva Travel ja Twitterissä osoitteesta cwtkalevatravel.