Yritys ja tietosuoja

Kaikki vapaa-ajan matkat minne tahansa maailmassa – ammattitaidolla ja sydämellä

CWT Kaleva Travel on Suomen suurin matkatoimisto, jonka tarjonta kattaa liikematkustuksen koko kentän sekä räätälöitävät ryhmä- ja tapahtumapalvelut ja vapaa-ajanmatkat. Osaaminen ja ammattitaito juontavat juurensa aina vuoteen 1935.

CWT Kaleva Travelin erikoisasiantuntijoiden muita osaamisalueita ovat muun muassa joustavat, räätälöidyt vapaa-ajanmatkat ympäri maailman, kannuste- ja kaukomatkat, kaupunkilomat, kulttuuri- ja aktiivilomat, opastetut matkat, ryhmä-, messu- ja lukijamatkat sekä Venäjän ja IVY-maiden matkajärjestelyt. Myös urheilumatkat ovat osa erityisosaamistamme. Lajeina mukana ovat esimerkiksi golf ja maailman maratontapahtumat. 

CWT Kaleva Travel on liikematkustuksen laatu- ja markkinajohtaja sekä kehityksen edelläkävijä, joka tarjoaa laadukasta palvelua yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle sekä yksityishenkilöille.

CWT Kaleva Travelin omistaa yli 150 maassa toimiva CWT (Carlson Wagonlit Travel), jonka toimintaa leimaa riippumattomuus palveluntuottajista, innovatiivisuus ja voimakas panostaminen kehittämiseen. Vuonna 2016 CWT:n kokonaismyynti oli 23 mrd. Yhdysvaltojen dollaria.

 

Tietosuoja | Data Protection

CWT Kaleva Travelin tietosuojaseloste

CWT Kaleva Travelin rekisteriseloste

CWT Kaleva Travel Privacy Policy (in english)

 

Uusimmat uutiset ja parhaat tarjoukset

Liikematkustukseen liittyvissä asioissa Sinua palvelevat: http://www.carlsonwagonlit.fi/ sekä Facebook-osoite CWT Finland ja Twitterin CWT_Finland.

Vapaa-ajan tarpeisiin tuoreimmat tiedot ja parhaat tarjoukset löytyvät näiden sivujen lisäksi Facebookin sivulta Kaleva Travel ja Twitterissä osoitteesta cwtkalevatravel.