Viisumit

Tähän osioon olemme koonneet hyödyllistä tietoa viisumeihin ja muihin maahantulomääräyksiin liittyen. Tietopaketti sisältää mm. saatteen viisumeille, ohjeita niiden täyttämiseen sekä tulostettavat viisumianomuslomakkeet kolmeen maahan, joihin kauttamme viisumeita useimmiten anotaan; Kiinaan, Intiaan ja Venäjälle. Lisäksi infopaketti sisältää tietoa matkustettaessa USA:han ja Iso-Britanniaan. 

Viisumit ja maahantulomääräykset
Intia
Iso-Britannia
Kiina
USA
Venäjä
Muut maat

Hankimme viisumin asiakkaan pyynnöstä matkavarauksen yhteydessä Suomen kansalaisille maihin, joihin viisumi voidaan etukäteen myöntää. Muiden maiden kansalaisia ja/tai erikoispassilla matkustavia pyydämme ottamaan yhteyttä kyseisen maan konsulaattiin ja tarkastamaan viisumin tarve. Muistathan, että Venäjän turistiviisumin hankinta vapaa-ajan matkustajalle edellyttää, että majoitusvaraus on tehty kauttamme. 

Passi ja viisumi

Tarkista että passi on voimassa koko matkan ajan. Tarkistathan, että kaikilla matkustajilla, myös lapsilla, on oma henkilökohtainen passi. Useat Aasian ja Etelä-Amerikan maat vaativat, että matkailijoiden passien tulee olla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

Tarkista ajoissa tarvitaanko matkakohteeseesi viisumia, sillä kaikkia viisumeja ei myönnetä Suomessa, vaan passi ja muut asiakirjat pitää lähettää muualle.